- 4,797
- 1,261
- 113
kazancın daim olsun reis
ihtiyacın olan kazancı yakaladıysan gerisinin önemi yok reis sen zararını kurtar dagıtım yapmasanda olur.Super oldu dostlar bu sonunda kirdik sansi gece maçlarında. Kupon kazanci gecsin bir cekim vereyim sonra sans parasi bakicagim
Ali reıs gerı döndüSuper oldu dostlar bu sonunda kirdik sansi gece maçlarında. Kupon kazanci gecsin bir cekim vereyim sonra sans parasi bakicagim
Şans yanında olsun dostumSuper oldu dostlar bu sonunda kirdik sansi gece maçlarında. Kupon kazanci gecsin bir cekim vereyim sonra sans parasi bakicagim
Donus muhtesem oldu reisAli reıs gerı döndü
@Pablo27 sen hic Almadin dostum benden Sana kesın atacagim Sen ozelden papara atihtiyacın olan kazancı yakaladıysan gerisinin önemi yok reis sen zararını kurtar dagıtım yapmasanda olur.
Hep boyle olsun reısDonus muhtesem oldu reis
Tmm tşkrler. Bugun bayagı toparladım sanki kendine geldin i?Super oldu dostlar bu sonunda kirdik sansi gece maçlarında. Kupon kazanci gecsin bir cekim vereyim sonra sans parasi bakicagim
eywlh reis sen bi adamsın@Pablo27 sen hic Almadin dostum benden Sana kesın atacagim Sen ozelden papara at
Ya bana 😍@Pablo27 sen hic Almadin dostum benden Sana kesın atacagim Sen ozelden papara at
Valla mı looBen de hiç almadım bilgin olsun sadece
Beni biliyosun bahtsız bedevi Shellac olmasa ortalamam yılda 1Valla mı loo