- 816
- 305
- 63
ben de hiç almadım akımla beraber göndereyim mi ben de 😊🙏@akin01 hic almadi sende gonder dost ozelden papara
ben de hiç almadım akımla beraber göndereyim mi ben de 😊🙏@akin01 hic almadi sende gonder dost ozelden papara
halay çekiyorum vallah teşekkür ederim ilk bu ilkin senden gelmesi çok güzel cansın atıyorum hemen 😊🙏🙏@Ki1li hic almadi dost sende gonder ozelden papara
Tebrikler ali başkan devam gece uzunSagolun dostlar can siniz kupon at Madan once dediğim kişiler papara atsin
@berkayaydin6 @İskorpit @Muslera07
Marley üzülme biz aldık sıra da sana gelir 😊 yardımsever adamsın destek verdin bize kral seni de görür zevkle takip etcem sen de kazan diye @mountblade çok teşekkür ederim tekrardan bol kazançlar kazancın daim olsun 🤩 geliyor kuponlar hep gelsin umarım 😊🔥
Tesekurler Ali kesene bereket Dost
bnde takipteyim ama yazmıyomTakip edenlerden bir ben kaldim herhalde .Yazan aliyor .
Tebrikler dostSagolun dostlar iki kupon daha yapalim sansimiz acilmisken gelsin kombin 8, 😄. @Shellac yesil Rica edelim
bir şey dicem alınma admin saygı duyuyorum sana ama bana garezin mi var laf söylemek için bana pişiyor gibisin 😄 bu arada sıkıntı yok demem birdaha @mountblade Kral adamdır