- 1,165
- 560
- 113
Tebrik ederim
Helal takipteyimBol șans dostlar kazanirsak Șans Parası atacagim sonuna kadar takip eden iyi niyetli dostlardan secilecek Ekli dosyayı görüntüle 103287
Doat dün senin tek attığın kupona oynadım hollanda ilk yarı 0.0 bitince kapattım gelmez siye bş baktım kupon gelmiş saol ama başka maca bastım hepsini yattıKazanırsak gece ye Bomba kupon yapariz
Sağlık olsun dostDoat dün senin tek attığın kupona oynadım hollanda ilk yarı 0.0 bitince kapattım gelmez siye bş baktım kupon gelmiş saol ama başka maca bastım hepsini yattı
Tabiki kardeş sağlık olsunSağlık olsun dost
parayı çekebildin mi reis dün sorun çıkarmışlardı anlık sinirle batmamışsındır umarım.Sağlık olsun dost
20dk sonra vericem cekim bakalim dokunmadim hicparayı çekebildin mi reis dün sorun çıkarmışlardı anlık sinirle batmamışsındır umarım.
dün gece bayağı sıkıntılı maçlar vardı ya iyi ki dokunmamışsın20dk sonra vericem cekim bakalim dokunmadim hic
yakışır sanada bu helal kardes allah daha çok versin bize de versin bizde dağıtım böyleEVET beyler 4 arkadss 20 șer aticam 170 kesinti oldu papara 250 feda edelim toplam da. Bugun kupon atacagim kazandikca devam ederiz sans Parasına
Sagol dost tesekkur ederim Kazanırsam sana da aticam sans parasi almayan Arkadaşlar I sexiyorum daha cokyakışır sanada bu helal kardes allah daha çok versin bize de versin bizde dağıtım böyle