Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Mr Gamb 10 Dolar Bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafagunes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
42
28
Öncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com

Kopyala yapıştır gir

Ekli dosyalar

Drogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
41
28
Öncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com

Kopyala yapıştır gir
Ödeme yaptınmı

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,878
905
113
mrgamb131.com

Kopyala yapıştır gir
Kyc?

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
208
43
Sağlanan kodla bonus bulunamadı diyor üye olurken de girmiştim

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,878
905
113
Şimdi de bunu diyorScreenshot_2024-12-06-06-13-24-985_com.android.chrome.jpg

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,878
905
113
Boşu boşuna üye olduk ya

cankayakys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
17
18
mrgamb131.com

Kopyala yapıştır gir
Dediğin gibi üye oldum olurken Thesakultah yazdım üye olduktan sonra tekliflerden thesakultah yazınca kabul etmiyor

Gokhard

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
84
28
Zaten kullandınız diyip eklenmedi bakiyeye enteresan

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
137
43
Aff linkinden üye olcan o kodu anca alırsınız yani aff linki de forumda yasaklı isteyen olursa dm atsınlar veriver 😁 4800 dolar iyi çekmişsin

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
94
28
Bu aylar önce paylaşılmıştı çok çeken oldu ben çevirememiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...