- 108
- 42
- 28
Ehehehe saflik olsun cano boşuna ip deneme bonusu veriyor ama ödemiyorKanka saol ama mal gibi kaybettim hemen. Ztn pederin ustune actiydim hesabi gondermezlerdi heralde
Ehehehe saflik olsun cano boşuna ip deneme bonusu veriyor ama ödemiyorKanka saol ama mal gibi kaybettim hemen. Ztn pederin ustune actiydim hesabi gondermezlerdi heralde
Sağlanan kodda bonus bulunamadı yazı uyu örÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir
Kardeşim benim hoşgeldin yerine yaaaaazSağlanan kodda bonus bulunamadı yazı uyu ör
Tebrikler dost güzel günlerde kullan bahsi bırak borçları öde kafan rahat takilKardeşim benim hoşgeldin yerine yaaaaaz
Sağol canım kardeşim kumar benim için bitmistirrr ☺Tebrikler dost güzel günlerde kullan bahsi bırak borçları öde kafan rahat takil
Neden bişey mi olduKardeşim boşuna üye ettin bizi ya
Baştan ref linkini atmadin ilk yazdığın mesaja göre üye olduk vermediNeden bişey mi oldu
Hee dogru kanka hiç aklıma gelmedi sonradan ayiktim direk attım kusuruma bakma para bankama geçsin sana da 500 keş atarım özelden IBAN atBaştan ref linkini atmadin ilk yazdığın mesaja göre üye olduk vermedi
Kanka 20 dolar harici bakiyen ne kadar acill şöyle taktik vercemBen çevrimi filan yaptım 20 cekcem şimdide binance tr şifremi unuttum yenilesem dahi 24 saat sonra çekim verebiliyorum
Gene aynı hatayı veriyor 2 tane ayrı hesap açtım başıma sardım vallaKardeşim benim hoşgeldin yerine yaaaaaz
Ya birisi bana bı ekran görüntüsü atabilirmi rica etsemRef linkinden uye oldum hata verior
Kanka öyle yapsan da bonusu alırsın ama çekim talebi ilettiginde iptal ederlerGene aynı hatayı veriyor 2 tane ayrı hesap açtım başıma sardım valla
Bana bı ekran görüntüsü atarmisiniz alamdim kabul etmiyorKanka 20 dolar harici bakiyen ne kadar acill şöyle taktik vercem
Ulke kodu ne yaziyoruzKanka 20 dolar harici bakiyen ne kadar acill şöyle taktik vercem
Kanka 20 ye sabitledim bıraktımKanka 20 dolar harici bakiyen ne kadar acill şöyle taktik vercem
Kardeşim özelden iban attım şimdiden teşekkürlerHee dogru kanka hiç aklıma gelmedi sonradan ayiktim direk attım kusuruma bakma para bankama geçsin sana da 500 keş atarım özelden IBAN at
Ne yapmak gerekiyor ayrı ayrı telefon ve işlerden hesap açtım ama bana bı yardımcı olurmusunuKanka öyle yapsan da bonusu alırsın ama çekim talebi ilettiginde iptal ederler