- 2,201
- 382
- 83
1_1
Daha vermez ya aldı bitti o iş o son sayıdan döndüğü an temiz ah besi keşkesi yokBen onu ciddi dedim ama bu seti alir gider diger sette tieda kayberdr bu lanet kari
Sabah sabh uyuyacaktik nerden dustuk la sona kadar goturup vercek kari belliDedim seti alır 1-1 olur ordan 2/1 maçı verir bu karı diye size
Sana yaradi işte boşver kurcalama 😄Onu bunu bilmem büyük set şikesi oldu maçı izleyen varsa orda 5/4 kem 30-0 olduğunda pembeli bilerek bedava sayı kaçırdı atsa maç bitiyordu büyük şike oldu
Bizimkide o zman sike yapti ak 15 40 tan bu olaylar olur tam psikolojiye gore gitti mac o kari o sayiyi alsaydim diye diye verdi setiOnu bunu bilmem büyük set şikesi oldu maçı izleyen varsa orda 5/4 kem 30-0 olduğunda pembeli bilerek bedava sayı kaçırdı atsa maç bitiyordu büyük şike oldu
Yeminle gözlerim kızardı 2 gecedir uyumuyorum şimdide gidicek maçı vericek iyice sinir olcam ama bekliyoruz o lose yazısını görmen şart uyumak ıcınSabah sabh uyuyacaktik nerden dustuk la sona kadar goturup vercek kari belli
Döndü birlerler işte dost iki şekildede yaptılarBizimkide o zman sike yapti ak 15 40 tan bu olaylar olur tam psikolojiye gore gitti mac o kari o sayiyi alsaydim diye diye verdi seti
Negatif basa basa yatacaksin şu maçtanYeminle gözlerim kızardı 2 gecedir uyumuyorum şimdide gidicek maçı vericek iyice sinir olcam ama bekliyoruz o lose yazısını görmen şart uyumak ıcın
Aynen dost uykuya birebir miss gibi uyursunYeminle gözlerim kızardı 2 gecedir uyumuyorum şimdide gidicek maçı vericek iyice sinir olcam ama bekliyoruz o lose yazısını görmen şart uyumak ıcın
SeverizAynen dost uykuya birebir miss gibi uyursun
Bu da bizim totemimiz dost bilen bilirNegatif basa basa yatacaksin şu maçtan