- 43,567
- 47,368
- 113
İnsanı en çok belirsizlik yer dost belirleyin biranonceBilmiyoz
İnsanı en çok belirsizlik yer dost belirleyin biranonceBilmiyoz
Konu saat 1 de başlamış ben 2. Ayakta şans getirdim won oldu bir sey kazanmadım daha doğrusu bir sey beklemiyorum da sohbete dahil oluyorumSiz ne kazandınız orası daha önemli dost
Dm atar mısın üstadSiz ne kazandınız orası daha önemli dost
Yapar bu dostumuz bı güzellik size yapmazsa ayıp ederTeselli bile alamadık Nova dost
Haklısın dost haklısında işteİnsanı en çok belirsizlik yer dost belirleyin biranonce
Kuru sohbet alicakliyla yapılır dostKonu saat 1 de başlamış ben 2. Ayakta şans getirdim won oldu bir sey kazanmadım daha doğrusu bir sey beklemiyorum da sohbete dahil oluyorum
Yapar bencede kör olduk sabahtna beri 🤣Yapar bu dostumuz bı güzellik size yapmazsa ayıp eder
Susuyorum ben o zaman eyvallahKuru sohbet alicakliyla yapılır dost
Öyle dost kumar parası genel ev kasarina benzer bugün onu yarın seni eğlendirir bu işler sirayla bunu bilip konuşmak lazımSusuyorum ben o zaman eyvallah
Ama hep ben eğleniyorum onu nasıl yapicazÖyle dost kumar parası genel ev kasarina benzer bugün onu yarın seni eğlendirir bu işler sorayla bu bilip konuşmak lazım
Sırrı herkeze söyleme dost çekemezler eglenmeni bile calarlarAma hep ben eğleniyorum onu nasıl yapicaz
Sadamazo Gibi 🤣🤣🤣İşteyim telefona bakamıyorum yaptığım teteme bak maçta jasjjs
Tirtisli yaprak ddDSiz ne kazandınız orası daha önemli dost
Benide unutma dostMuhabbet parayla değil ya koddan parayı vurup gelirim yanına
Son seti 6 2 alacağını söyledim onuda yazsaydinİşteyim telefona bakamıyorum yaptığım teteme bak maçta jasjjs
Bu da güzel vallaİşteyim telefona bakamıyorum yaptığım teteme bak maçta jasjjs
süperdi dost güzel maç sonu olduİşteyim telefona bakamıyorum yaptığım teteme bak maçta jasjjs