- 2,678
- 429
- 83
Tebrikler zararları cikartirsin umarımO it LeVert bizi de kurtardı son hücum Ekli dosyayı görüntüle 653295
Tebrikler zararları cikartirsin umarımO it LeVert bizi de kurtardı son hücum Ekli dosyayı görüntüle 653295
Alırsan zararı bana da 300 TL'lik sponsor olursun artık1-2 kupona bakacaz artık
Geleni tek attım gelirse devam gelmezse zıbarıp yatarız artıkMental düşükse yat yarın dene
Eyvallah abi sana da.Dddd
İyi istirahetler
La reis tam benim mallık bu nerede görsem tanirim umarım kazanırsın ne diyimGeleni tek attım gelirse devam gelmezse zıbarıp yatarız artık
Sağolasın tsklerEyvallah abi sana da.
Hepimizin mallığı🤣La reis tam benim mallık bu nerede görsem tanirim umarım kazanırsın ne diyim
Bugün 10k zarar ettim kafam bozuk reis kusura bakma boş yapıyoruz şansın açık olsunHepimizin mallığı🤣
Sıkıntı yok reis ne rahatsızlığıBugün 10k zarar ettim kafam bozuk reis kusura bakma boş yapıyoruz şansın açık olsun
Geçmiş olsun dostumBugün 10k zarar ettim kafam bozuk reis kusura bakma boş yapıyoruz şansın açık olsun
Eyvallah reis iyi gecelerin olsun takip etmedim baştan konuya gelmek olmaz ama dışarıdan izlerim maçı kolay gelsinSıkıntı yok reis ne rahatsızlığı
Neden?Çekim iptal
Bol şanslar dost umarım gelirde toparlarsinGeleni tek attım gelirse devam gelmezse zıbarıp yatarız artık
Hayırdır acabaÇekim iptal
Birçok insana göre küçük para,,bana göre biraylik maaşım (Bugün 10k zarar ettim kafam bozuk reis kusura bakma boş yapıyoruz şansın açık olsun
Gir futbol 0.5 üst 8500 25 tamamla çek23300 var 25 cekebılırmısım frspn aldık ya ondan dolayı 5 katı dıyor cekım mınım
Dost o pek zor olmaz ya kolay yaparsın 1700₺ daha kâr23300 var 25 cekebılırmısım frspn aldık ya ondan dolayı 5 katı dıyor cekım mınım
Bol bol şansGeleni tek attım gelirse devam gelmezse zıbarıp yatarız artık