- 9,339
- 4,312
- 113
Haklısın vallaBol şans çok uçuyorsun otur oturduğun yerde biraz
Haklısın vallaBol şans çok uçuyorsun otur oturduğun yerde biraz
Hadi bakalim umarim sans dvm eder.kasa kasa gitsen is bitmisdi be oda varŞimdi 7 K aldık 6 daha kazanırsam bu gece hedef tamam oluyor, en azndan bu ayki faturalar cıkıyor. Ufak ufak devam
Öyle yapardım normalde ama kaybedersem çok pis rezil olurum evdekilere o riske yemedi gtüm, borçları toparlarsam yarına zaten bi 3-4 oran ayarlıyıp yüksek gömecemHadi bakalim umarim sans dvm eder.kasa kasa gitsen is bitmisdi be oda var
durumlar nasıl topladın mı dost takip edemedik iyidir inş.Öyle yapardım normalde ama kaybedersem çok pis rezil olurum evdekilere o riske yemedi gtüm, borçları toparlarsam yarına zaten bi 3-4 oran ayarlıyıp yüksek gömecem
Ha şöyleKazandığımı faturaya atıyorum direk şimdide telefonu kapatayım, sonra devam
Bi 6-7 kar daha yapsam ayı tam kafaya kurtarıyorum üzerine cebe de azcık kalıyor bakalım dost relax olcam zaten işteyim çok yoğundurumlar nasıl topladın mı dost takip edemedik iyidir inş.
aynen kafa rahatken bak kolay geleBi 6-7 kar daha yapsam ayı tam kafaya kurtarıyorum üzerine cebe de azcık kalıyor bakalım dost relax olcam zaten işteyim çok yoğun
Bol şanslargelirse son vurys yapar bitiririz umarım
Bol sans iyi geldin simdiye kdr umarim seri bozulmazgelirse son vurys yapar bitiririz umarım
şansın bol olsungelirse son vurys yapar bitiririz umarım
Clip bugun kolsuz 6da1 isabetle oynuyor kamiller 1de top kaybi vargelirse son vurys yapar bitiririz umarım