- 14,431
- 10,271
- 113
Enişte @butragueno ile totem yaptık o yüzden görünmedik 🤣Helal suvatım başından beri bi an olsun takibi bırakmadın
Enişte @butragueno ile totem yaptık o yüzden görünmedik 🤣Helal suvatım başından beri bi an olsun takibi bırakmadın
Eniste her zmanki halimiz biliyosun puahhaHelal suvatım başından beri bi an olsun takibi bırakmadın
Barem geldi hala takip ediyoduk yok 191 yok 192 diye ah ahEnişte @butragueno ile totem yaptık o yüzden görünmedik 🤣
TbrklerBasıp çekecek umarım olacak bu sefer gece şansım çok kötüydü
Dost sen tecrübeli adamsın bi şans bile dilesen o kupon tutar kimse bilmiyor senin kıymetini 😀Barem geldi hala takip ediyoduk yok 191 yok 192 diye ah ah
Zehirlendik bu macta 😄
Öyle valla @MR.YKZehirlendik bu macta 😄
Mr yrk geldi won diye diye az kuponumuzu yatirmadi biz uzaktan enerjimizi yolluyoz bariDost sen tecrübeli adamsın bi şans bile dilesen o kupon tutar kimse bilmiyor senin kıymetini 😀
Forumun demirbaşları olmasa o kuponlar gelmez Dost. Allah seni enişteyi ve diğer eski üyeleri eksik etmesin forumdan 😀Mr yrk geldi won diye diye az kuponumuzu yatirmadi biz uzaktan enerjimizi yolluyoz bari
Evet MR kupondan umudu kesmiştiForumun demirbaşları olmasa o kuponlar gelmez Dost. Allah seni enişteyi ve diğer eski üyeleri eksik etmesin forumdan 😀