- 14,419
- 10,263
- 113
6 yıllık forum tecrübem var dost. Bıyık büküle büküle kaytan insan .s.. .... s....şeytan olurmuş 🤣Yaşlılara saygı sevgi otobüs de yer veririz ama forumda affetmeyix😆
6 yıllık forum tecrübem var dost. Bıyık büküle büküle kaytan insan .s.. .... s....şeytan olurmuş 🤣Yaşlılara saygı sevgi otobüs de yer veririz ama forumda affetmeyix😆
Dagitim yok beyler emeginize saglik :dListe bende dağıtım @Calypso13 hayır kurum derneğinden olcak
GooooooolDagitim yok beyler emeginize saglik :d
Biz en zehirli kişilere saldırıriz maksat kafamız güzel olsn6 yıllık forum tecrübem var dost. Bıyık büküle büküle kaytan insan .s.. .... s....şeytan olurmuş 🤣
Hadi uzayinnn yokmuşDagitim yok beyler emeginize saglik :d
Bal porsuğu olarak psikopatsın yaparsın 🤣Biz en zehirli kişilere saldırıriz maksat kafamız güzel olsn
La oglum sen porsugu idol mu aldin kendine hsshshHadi uzayinnn yokmuş
Geçen gün kir den 30 dolar almıssın öyle diyorlar doğru muBiz en zehirli kişilere saldırıriz maksat kafamız güzel olsn
Tam anlayamadım dost o kısaltmaları6 yıllık forum tecrübem var dost. Bıyık büküle büküle kaytan insan .s.. .... s....şeytan olurmuş 🤣
Yaptıklarımiz ypcklarimizin teminatiBal porsuğu olarak psikopatsın yaparsın 🤣
Adam bildiğin Porsukça konuşuyor. Dilini çözmüş hayvanın 🤣La oglum sen porsugu idol mu aldin kendine hsshsh
O kimse beni örnek alıyormuş kizacam yakalarsamLa oglum sen porsugu idol mu aldin kendine hsshsh
E) sokuşa sokuşa 🤣Tam anlayamadım dost o kısaltmaları
A ) Süzüle süzüle
B ) Sevile sevile
C ) Soyula soyula
D) Penisile Penisile
Valla iyinguldum manyaga yav hahahaAdam bildiğin Porsukça konuşuyor. Dilini çözmüş hayvanın 🤣
Bak buna kahkaha attım işte 🤣🤣🤣🤣Adam bildiğin Porsukça konuşuyor. Dilini çözmüş hayvanın 🤣
Cokmu önemli senin için?Geçen gün kir den 30 dolar almıssın öyle diyorlar doğru mu