Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Msalah / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,667
51,471
113
Değerli dostum bu ne ?Hep böyle post atıyorsun
Valla ben diycekdimde demedim bu yaptığı iş flod sayılıyor zaten ama şikayet etmek istemedim konuya geldiğinden beri böyle neyi yazıyor onuda anlamadim az önce dklari yazıyordu güya ama gollerden haberi yoktu

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,273
3,505
113
Valla ben diycekdimde demedim bu yaptığı iş flod sayılıyor zaten ama şikayet etmek istemedim konuya geldiğinden beri böyle neyi yazıyor onuda anlamadim az önce dklari yazıyordu güya ama gollerden haberi yoktu
dost rastgele takip ettiğimimi idda ediyon takip ediyoz bazenkarışıklık olabiliyor yani niye bu kadar zorladın bunu anlamdım

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,273
3,505
113
marsilya maçı demek dost gelsin goller

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,667
51,471
113
Değerli dostum ben hep ana mesaja eklerim.
Pardon bro ben görmedim.normalde üyeler onu yapamıyorlar 5 dk sonra düzenleme olamıyor ama bazı üyelerde bu şekilde 1 ay sonra bile düzenleme yapabiliyorsun.mesela ben şuan konu açsam başlığı ve kuponlarını dk süre icinde deistirmezsem gitti daha bişey yapamam mod cagirmam gerrkir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,667
51,471
113
Aboo 2 gole girmiş çok riskl almışsın bro be hedef sapmış 1 gol seni 10k yapardi.umarim gelir ne diyim para senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...