- 28,433
- 26,206
- 113
Sorun yok sen kaybedersin ben kazanırım kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis🤠Sana 100 TL vermicem zekatçı
Sorun yok sen kaybedersin ben kazanırım kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis🤠Sana 100 TL vermicem zekatçı
Canın sağolsun kazaniriz yine.Senin olayin ne ki anlamadım?Roll mu açmak istiyorsunbeni düşündüğün için tşkler dost kaybetmene de üzüldüm büyük paraydı bastığın
🤠Yav ilerle deneme bonuslarinaSorun yok sen kaybedersin ben kazanırım kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis
ben istiyorum kaç gündürCanın sağolsun kazaniriz yine.Senin olayin ne ki anlamadım?Roll mu açmak istiyorsun
Bol şanslar reisBir fistık rollingi yapacağım sonra sızarım zaten.Katılım zorunlu değil.Beşiktaş dışında herkes katılabilir.
Yazma dedik sana benim konularkmaSorun yok sen kaybedersin ben kazanırım kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis
Dm den yaz ne adamsınız 🤠Ama eğer rolde kazanır bu besiktas a para yollarsan cimere giderim.ben istiyorum kaç gündür
söz dinlerimYazma dedik sana benim konularkma
Dm den yaz ne adamsınız 🤠Ama eğer rolde kazanır bu besiktas a para yollarsan cimere giderim.
Şarlatan,dilenci tırnaklarını yesin.söz dinlerim
boöl şansBir fistık rollingi yapacağım sonra sızarım zaten.Katılım zorunlu değil.Beşiktaş dışında herkes katılabilir.