- 1,216
- 1,472
- 113
Fotoğrafı guncelledim dostlarım.Bol şans dilerim hadi bakalım.Ac karnimi doyurcam bende,aç adam sevmem çünkü.
Bol şans 🍀 🙏dostumSon adımı da attım,gelirse güncel kasanın %10 u mesut komiserin
Ula heralde başka ihtimal mi var 🤠%90ida benim dimi fıstık 🤠
Bol şans dostFotoğrafı guncelledim dostlarım.Bol şans dilerim hadi bakalım.Ac karnimi doyurcam bende,aç adam sevmem çünkü.
Teşekkür ederim aklimdasın 🌹Bol şans dost
7 maç yapmışlar 5i üst bitmiş buda üst olmaya gebe duruyor.depin son 5 maçı çok rahat üst olmuş.lig arasından sonraki ilk maclarini oynuyorlar şuan.bayagi şut var maçta 5i isabetli bakarsın 75e kalmadan won derizUla heralde başka ihtimal mi var 🤠
Kısmet hoca gelir umarım da bir dostumuza yardimimiz olur. 👏👏7 maç yapmışlar 5i üst bitmiş buda üst olmaya gebe duruyor.depin son 5 maçı çok rahat üst olmuş.lig arasından sonraki ilk maclarini oynuyorlar şuan.bayagi şut var maçta 5i isabetli bakarsın 75e kalmadan won deriz
Poker oynamayı biliyorsan akşam JoJo turnuvasina gel 1.ye araba parası veriyorlar 😁Kısmet hoca gelir umarım da bir dostumuza yardimimiz olur. 👏👏
Yok hoca anlamam o işlerden 😄Batak varsa ham ham yaparımPoker oynamayı biliyorsan akşam JoJo turnuvasina gel 1.ye araba parası veriyorlar 😁
Athena dinliyorum değerli dostumTeşekkür ederim aklimdasın 🌹
Offf yaprak kimildamadi hoca sansimiza ne yapalım.Çok fazla ihtiyaç var ya atmazlar dostum yine her zaman ki gibi hüsran büyük bir mucize olmazsa benim kaderim bu 😟 @Msalah
Canın sağolsun dostum kısmet olmazsa böyle olmazmış işte 🚩@Daimon bu kavgayı kaybettik sevgili adminim.Başka rollerde görüşmek üzere ahali. 🌹