- 5,011
- 2,958
- 113
haahahaah süper yapmısBeyin patlatin
haahahaah süper yapmısBeyin patlatin
Güzel bir nokta degimiAdamın dediğine göre olsa varya sadece tarım yaparak bile anasını aglatırız ama biz serbest değiliz ki biraderim herşey keşke öyle olsun... durr derler adama
Bi anda Fuck the get up on the shett dicek sandım o değilde fena giydirmiş doğrular tabi millette dolar mı var aq millete ekmek alamıyor ekmekkkBeyin patlatin
Bi anda Fuck the get up on the shett dicek sandım o değilde fena giydirmiş doğrular tabi millette dolar mı var aq millete ekmek alamıyor ekmekkk
Bedduan kabul oldu galiba tepemizde F16lar uçuyorBunlar çözülür şeyler peki insanları niye kutuplasitriyorlar amaçları ne ?? İslamcı laik diye hayırdır amacınız iş savaş dimi ulan sizin yatacak yeriniz yok Allah büyük
Nerde hacı ciddi misniBedduan kabul oldu galiba tepemizde F16lar uçuyor
Evet ama dalgasına takılıyorum kral incirlik üssü çok yakin sıradan şeyler hep ucuyolar tepemizdeNerde hacı ciddi misni
Heaa o kral adanlamisnEvet ama dalgasına takılıyorum kral incirlik üssü çok yakin sıradan şeyler hep ucuyolar tepemizde
Heaa o kral adanlamisnEvet ama dalgasına takılıyorum kral incirlik üssü çok yakin sıradan şeyler hep ucuyolar tepemizde
AynenHeaa o kral adanlamisn
Zenginse turuncu varoşsan mavi yani maviYakışır adana turuncu mu mavimi
Bonusçu admin bonusu verene kadar müebbet yeriz herhaldeHerkse kaçtı silivri soğuktur senin için sorun yok aga her zaman sıcak ama ortam kötü