- 11,202
- 3,236
- 113
tebriklerTesekkurler dostlar . Yazdığım gibi takip eden olsaydı şu liverpolun en azijndan uzatmasindaki gole sevinen bir dost olsaydı gorucektim . Tek başıma sevindim tek başıma yicem başka etkinlikte görüşmek uzere
tebriklerTesekkurler dostlar . Yazdığım gibi takip eden olsaydı şu liverpolun en azijndan uzatmasindaki gole sevinen bir dost olsaydı gorucektim . Tek başıma sevindim tek başıma yicem başka etkinlikte görüşmek uzere
Güle güle kullan reis de illa buraya mı yazmak gerekiyor bizde maçı takip ettikTesekkurler dostlar . Yazdığım gibi takip eden olsaydı şu liverpolun en azijndan uzatmasindaki gole sevinen bir dost olsaydı gorucektim . Tek başıma sevindim tek başıma yicem başka etkinlikte görüşmek uzere
Kral ben takip ettim ama yazmadim ilk yazan da bendim burada. Sanki bahanen buTesekkurler dostlar . Yazdığım gibi takip eden olsaydı şu liverpolun en azijndan uzatmasindaki gole sevinen bir dost olsaydı gorucektim . Tek başıma sevindim tek başıma yicem başka etkinlikte görüşmek uzere
Bol şanslarLicester fulham toplam 1.5 üst
Bretford liverpoll toplam 1.5 üst
Totton grosport 1.5 üst
Bu 3 maça kaldim gelirse takip edenlerde 3 kişiye ulaşırız
Su konu açanlar saçma sapan vadetlerde bulunmamali parasında değilim fakat burda konu açılır açılmaz takibe alan onca insan var sevinen yok diye vazmi geçilir vermiceksen konusa acma aqKral ben takip ettim ama yazmadim ilk yazan da bendim burada. Sanki bahanen bu
Haksız miyimSu konu açanlar saçma sapan vadetlerde bulunmamali parasında değilim fakat burda konu açılır açılmaz takibe alan onca insan var sevinen yok diye vazmi geçilir vermiceksen konusa acma aq
Sonuna kadar reisHaksız miyim
Yap dostum şimdi bir dağıtım insanlar kral görsün 😂Haksız miyim
Adam 10.000 kazanıp 150₺ dağıtmaktan kaçınıyor aptallık, kendi parası tabiki karisamamYap dostum şimdi bir dağıtım insanlar kral görsün 😂
tebriklerLicester fulham toplam 1.5 üst
Bretford liverpoll toplam 1.5 üst
Totton grosport 1.5 üst
Bu 3 maça kaldim gelirse takip edenlerde 3 kişiye ulaşırız
Haksizsin kupon von olana kadar 2,3 kişi bol şans yazmış takip eden yok etkinlik sahibi ise takip eden 2,3 kişiye odul demiş adam hakliHaksız miyim
E ne yazalım zaten kupon sonuçlanmasına az kalmsiti 150 TL için her nefes alislarinimi yazalım.ne yapalım aqHaksizsin kupon von olana kadar 2,3 kişi bol şans yazmış etkinlik sahibi ise takip eden 2,3 kişiye odul demiş adam hakli
100 verseydi sana kral olurdu vermediye aptal olur simdiAdam 10.000 kazanıp 150₺ dağıtmaktan kaçınıyor aptallık, kendi parası tabiki karisamam
Ulan 150 lirasinda olmadığımi soyledim ne yapacam 150 TL yi Başlıkta dağıtım yazıyor sonra dönüyor100 verseydi sana kral olurdu vermediye aptal olur simdi
Kardeşim kuponu takip eden yok işte adam kupon won diyene kadar hickimse yazmamış , neyse ya banane iyi forumlarE ne yazalım zaten kupon sonuçlanmasına az kalmsiti 150 TL için her nefes alislarinimi yazalım.ne yapalım aq
Ona kızıyorum severim 100 lirasiniUlan 150 lirasinda olmadığımi soyledim ne yapacam 150 TL yi Başlıkta dağıtım yazıyor sonra dönüyor
Kimseyekime vermiş ödül bana vermedi mesela