- 1,255
- 796
- 113
Dombıra söyleyerek girsin çıkışta teğmen olarak çıkar 😀İçeri girince biranda istiklal marşını söylemeye başladı hicbirsey demeden direk alınırsın
Dombıra söyleyerek girsin çıkışta teğmen olarak çıkar 😀İçeri girince biranda istiklal marşını söylemeye başladı hicbirsey demeden direk alınırsın
Yok direk albay yaparlar😂Dombıra söyleyerek girsin çıkışta teğmen olarak çıkar 😀
Siyah pantolon ve beyaz gonmlelekle git yanına eşortman takimi ve spor ayakkabısı al saç sakal kes konuşmalarına dikkat et ve heyecan yapma sözlü mulakattaSelamın aleyküm arkadaşlar ayın 31 inde ankara mamakta uzman cavuş için mülakatım var mülakata girecek olan var mı ? Daha önce giren oldu mu ? Nasıl oluyor bu mülakatlar bilgisi olan varsa sevinirim
Tek korkum sözlü mülakat zaten ya gerisi kolay yedek astsubay yaptım askerliği herşeye hakimim tarihim kötü benimSiyah pantolon ve beyaz gonmlelekle git yanına eşortman takimi ve spor ayakkabısı al saç sakal kes konuşmalarına dikkat et ve heyecan yapma sözlü mulakatta
Mülakat demek akp demek..araptaparlik ile ilgili birşeyler öğren, şeriat ile ilgili birşeyler öğren Türk düşmanlığı ile ilgili birşeyler öğren geçersin.Haaa Atatürk ile sorulan sorulara asla cevap verme sürekli menzili öv öv alırlar.Selamın aleyküm arkadaşlar ayın 31 inde ankara mamakta uzman cavuş için mülakatım var mülakata girecek olan var mı ? Daha önce giren oldu mu ? Nasıl oluyor bu mülakatlar bilgisi olan varsa sevinirim
Bana 2 dini 2 resmi bayram sormuşlardı, bide, 1071 sana neyi anımsatıyor dedi, Malazgirt savaşı dedim. Onun haricinde 15 temmuz gecesini nasıl tanımlarsın dedi açıkldım çıktım kazandım. Sonra kendim bıraktım tabi. Parası için gidiceksen pişman olursunTek korkum sözlü mülakat zaten ya gerisi kolay yedek astsubay yaptım askerliği herşeye hakimim tarihim kötü benim