- 4,431
- 2,458
- 113
Olmadı üst oynasan da olmazdı
aynen vallaOlmadı üst oynasan da olmazdı
olurarkadaşlar ben slotcuyum sürekli slot oynarım farklı farklı sitelerde güzel oyun verdimi fena veriyor ne dersinizEkli dosyayı görüntüle 163950
Sapla gitsinarkadaşlar ben slotcuyum sürekli slot oynarım farklı farklı sitelerde güzel oyun verdimi fena veriyor ne dersinizEkli dosyayı görüntüle 163950
Bak keyfine kardeşim şans belki ordan gelirarkadaşlar ben slotcuyum sürekli slot oynarım farklı farklı sitelerde güzel oyun verdimi fena veriyor ne dersinizEkli dosyayı görüntüle 163950
haydi bol şanslartamam okadar zaman ayırdınız umarım sizin için birşeyler verir
geceyi iyi noktalarsın işallahtamam okadar zaman ayırdınız umarım sizin için birşeyler verir
Sen kazanda dost önce öncelik senin kasantamam okadar zaman ayırdınız umarım sizin için birşeyler verir
eywtamam okadar zaman ayırdınız umarım sizin için birşeyler verir
Umarım güzel birşeyler verir dostum senin için iyi olur zaten çoğumuz vaktinin çoğunu forumda geçiriyor bizim için sıkıntı değil dert etmetamam okadar zaman ayırdınız umarım sizin için birşeyler verir
Geçmiş olsun dostumolmadı arkadaşlar elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 163951
eyvallahUmarım güzel birşeyler verir dostum senin için iyi olur zaten çoğumuz vaktinin çoğunu forumda geçiriyor bizim için sıkıntı değil dert etme