- 28,369
- 27,566
- 113
6*50 dostİnce düşüncen için teşekkürler dost
ne kadar dağıtım yapmayı düşünüyorsun
6*50 dostİnce düşüncen için teşekkürler dost
KeşkeKeşke birgün bende kaybettiigim halde dağıtım yapabilsem🙄
Böyle özel günlerde böyle oluyor genelde. Birdahaki bayram farklı olur umarım..🙏🏿Bende öyleyim bende 2 aydır 100 TL bile çekimim yok 🥺
Yok yine aynı olur bizde şans yok kiBöyle özel günlerde böyle oluyor genelde. Birdahaki bayram farklı olur umarım..🙏🏿
6 kişiye 50 TL reisİnce düşüncen için teşekkürler dost
Ordu seninle gurur duyuyor abi kesene bereket 😂Arkadaşlar kasa 600 hedef kafamıza göre 6 arkadaşa 50 TL verelim
Bugünün bonuslarına bakayım dedim sayfalarca boş muhabbet çıktım direk bi funbahsi görebildimBöyle özel günlerde böyle oluyor genelde. Birdahaki bayram farklı olur umarım..🙏🏿
İlk rolling ilk çekiliş olduğu için, hatta kaybettiğin halde dağıtım yapmak istediğin için. istersen..6 kişiye 50 TL reis
Burda 5 TL için adam bıçaklıyorlarValla helal olsun 20 TL için adam vuracak insanlar var birde böyleleri 👏
Admin noktayı koydu hak olanı söylediİlk rolling ilk çekiliş olduğu için, hatta kaybettiğin halde dağıtım yapmak istediğin için. istersen..
Forum genel kuralları gereği 3 kişiye 50 tl çekiliş yapalım.
3 kişiye özelden istediğin kişiye yazarsın.. uygun mudur dost
uygundur reisİlk rolling ilk çekiliş olduğu için, hatta kaybettiğin halde dağıtım yapmak istediğin için. istersen..
mantıklı seçim .İlk rolling ilk çekiliş olduğu için, hatta kaybettiğin halde dağıtım yapmak istediğin için. istersen..
Tammdır listeyi hazırlıyorum dostuygundur reis
Helal olsun abi yapicam dedin yaptın kesene bereket bakalimuygundur reis
eyvallahHelal olsun abi yapicam dedin yaptın kesene bereket bakalim