- 21,004
- 8,402
- 113
Durun bende geldim 😁😁
Şutla gelsinŞu bet yap bana yazıyor var ya 300 TL ekliyor nakit minimum 100 maksimum 1500 çekimli yine yazmış
Apo seni taniyorda sen beni taniyamamissin biz o yükü sana paramızı iade et diye değil sorumluluk alırsan daha dikkatli oynarsın diye yükledik ama yoksa sıkın sağolsun dost 200 un lafını edecek adammiyiz ?Apo benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor
Ben seni çok iyi tanıyorum rahat ol Ee sen şimdi makaradan anlamıyorsun Nasıl yapacağız bu işiApo seni taniyorda sen beni taniyamamissin biz o yükü sana paramızı iade et diye değil sorumluluk alırsan daha dikkatli oynarsın diye yükledik ama yoksa sıkın sağolsun dost 200 un lafını edecek adammiyiz ?
Dm'ye gelŞutla gelsin
Para gelmiş dostum hitman gibi alıp kaçıyorumApo seni taniyorda sen beni taniyamamissin biz o yükü sana paramızı iade et diye değil sorumluluk alırsan daha dikkatli oynarsın diye yükledik ama yoksa sıkın sağolsun dost 200 un lafını edecek adammiyiz ?
Yok dost anlıyorum seni sabah yazmışsın 1500 lazım diye baktım hesaplarda çıkmadı yoksa atacaktım sana 1500 ama olmadı elimden bu kadarı geldi yardımcı olmak istedim sanaBen seni çok iyi tanıyorum rahat ol Ee sen şimdi makaradan anlamıyorsun Nasıl yapacağız bu işi
Dost 23 cm negro ya değecek bir rakamla kaç bencePara gelmiş dostum hitman gibi alıp kaçıyorum
Kelle hariç miDost 23 cm negro ya değecek bir rakamla kaç bence
Ya sen var ya sen adam adam adam attın ya atmış kadar oldun Şu anYok dost anlıyorum seni sabah yazmışsın 1500 lazım diye baktım hesaplarda çıkmadı yoksa atacaktım sana 1500 ama olmadı elimden bu kadarı geldi yardımcı olmak istedim sana
Hadi aç bakalımYeni bir konu acacagim
Apo o rakama çık hemen bana 500 atın 500'e hemen bir buçuk yapayım ben 3K yap 500 benim 1 250 1 250 sizin olsunKelle hariç mi
Bol şans Apo Beşiktaş konu açtı
Saol dostumBol şanslar