- 35,116
- 15,524
- 113
Hahahhahahhaa
Hahahhahahhaa
ŞşHahahhahahhaa
Yok aga hala geziyor burda tuhaf bir şekilde bende anlamadım forum kurallarınıMaykom O arkadaş daha banlanmadı değil mi
Ikimizden biri gidecek komple Ya o ya ben bakalımYok aga hala geziyor burda tuhaf bir şekilde bende anlamadım forum kurallarını
ŞşIkimizden biri gidecek komple Ya o ya ben bakalım
Emo O şahıs karşımda olacaktı Onu öyle bir yırtardım ki yemin ediyorum Bir daha kendine gelemezdi
O gitsin agacim sen adam gibi adamsınIkimizden biri gidecek komple Ya o ya ben bakalım
Siz de öyle maykom bakalım Reis 2 üyeden birini tercih edecekO gitsin agacim sen adam gibi adamsın
Hani bir laf derler ya seviştigin kadın girdigin günaha değmeli diye . He işte vuracağım adam yatacağın cezaya değermi? Herkese kafayı taksak gökyüzüne hasret kalırdıkEmo O şahıs karşımda olacaktı Onu öyle bir yırtardım ki yemin ediyorum Bir daha kendine gelemezdi
ŞşO gitsin agacim sen adam gibi adamsın
Vay vay vay emommmm kralll Hayırlı cumalar promo kod alayım hemen😁
Abe at bi beşlik bakayım falına beya mutlu noeller canoVay vay vay emommmm kralll Hayırlı cumalar promo kod alayım hemen😁
Mesaj attim knk ozldenVay vay vay emommmm kralll Hayırlı cumalar promo kod alayım hemen😁
Yaş mamalar çok pahallandı ben bile artık haftada bir paket yiyebiliyorumBeni de besleyin dostlar 😁😁
Ne maması dost bana meme yeter 😁😁Yaş mamalar çok pahallandı ben bile artık haftada bir paket yiyebiliyorum
Açın la şu siteyiZlot girebilen var mı 39zlot değil miydi site dondu daha sayfa açılmıyor