- 23,048
- 19,542
- 113
Terim ölmüş sen roll dionTerim bir rolle bizi ya
Terim ölmüş sen roll dionTerim bir rolle bizi ya
Ah ah hocam ah ....Terim ölmüş sen roll dion
Beni bilen biliyor. Herkese bol sansPara ver diyolar
Noldu dost problem nedirBeni bilen biliyor. Herkese bol sans
Ne geçerli Muroo1988Gecerli
Ne bileyim öylesine yazdım Kafayı yedim ya herkes bir şey yazıyor yaNe geçerli Muroo1988
Cansın muro..Ne bileyim öylesine yazdım Kafayı yedim ya herkes bir şey yazıyor ya
Sen de öyle KralCansın muro..
Rıdo bu Bete midir nedir Onu sen aldın mıKazandık mi dostlar
Aldım dost 32 saat oldu ödeme gelmedi dahaRıdo bu Bete midir nedir Onu sen aldın mı
orda bi puştluk var ama sezemedim millet çekim talebi veriyor sürekliRıdo bu Bete midir nedir Onu sen aldın mı
Gelince hemen DM at bana ben de almam lazım Hatta benim hesaba yatır sen oyna ne çıkarsa yarı yarı anasını satayımAldım dost 32 saat oldu ödeme gelmedi daha
32 saat oldu dost bir daha yatırmak mi tövbeler tövbesiGelince hemen DM at bana ben de almam lazım Hatta benim hesaba yatır sen oyna ne çıkarsa yarı yarı anasını satayım
Vallahi ben direkt alacağım isterse 40 saat olsun parayı ödesin de32 saat oldu dost bir daha yatırmak mi tövbeler tövbesi
Zaten bu gidişle benim de 40 saat olacak dostVallahi ben direkt alacağım isterse 40 saat olsun parayı ödesin de
hasta olur insan be 40, saat nedir hiç bulaşmıyım en iyisiZaten bu gidişle benim de 40 saat olacak dost