- 700
- 237
- 43
Ben bugüne kadar kredi kredi kartı vs. Kullanmadım. Bankalara borcum yok fakat hiç kullanmadım diye adamlar kredi kartı vermiyor. Puan hesaplanmıyor.Sicilim öyle bir berbat ki kırmızı bültenle aranıyoz
Ben bugüne kadar kredi kredi kartı vs. Kullanmadım. Bankalara borcum yok fakat hiç kullanmadım diye adamlar kredi kartı vermiyor. Puan hesaplanmıyor.Sicilim öyle bir berbat ki kırmızı bültenle aranıyoz
He o ayrı ona bir şey diyememBen bugüne kadar kredi kredi kartı vs. Kullanmadım. Bankalara borcum yok fakat hiç kullanmadım diye adamlar kredi kartı vermiyor. Puan hesaplanmıyor.
Vay be Dursun Yarın gündüz buluruz inşallah sıfırın Vallahi ben de Avrupa best'ten 250 freebet kazandım onu bekliyorum yarın eklenir Büyük ihtimal çekim sınırı yok ikilik kombin yarın oradan bir şey yapabilirsem çok iyi olur yaMuro abi 100 ateşlede şunu çekiyim Ekli dosyayı görüntüle 715557
Üyelik yoksa sende al şartları çok iyiVay be Dursun Yarın gündüz buluruz inşallah sıfırın Vallahi ben de Avrupa best'ten 250 freebet kazandım onu bekliyorum yarın eklenir Büyük ihtimal çekim sınırı yok ikilik kombin yarın oradan bir şey yapabilirsem çok iyi olur ya
Var kral benim üye olmadığım yer yokÜyelik yoksa sende al şartları çok iyi