- 21,004
- 8,402
- 113
Aaa yeni üye gitmiş dostYa sen neredesin Uyuyor muydun
Aaa yeni üye gitmiş dostYa sen neredesin Uyuyor muydun
Başkan düzeltti ya sağ olsunAaa yeni üye gitmiş dost
Aslıyı sevdi kerem@aSiRuH06 Neredesin sen sen güzel şiirler yazıyorsun gel şuna şiir yaz da beğeniyi Biz getirelim mahallede herkesi toplayayım bir beğeni attırayım paylaşalım😎😎😎😎
🟢 YORUM ZAMANI GELDİ, ŞANSLI OLMAK İSTEDİĞİNİZİ GÖSTERİN!
🟢 Bayspin adına bir şiir bırak en çok like alana 1.000 TL Nakit
🟢 BEĞENİ KAZANCI GETİRİR, YORUM YAZIN, BÜYÜK KAZANÇ SİZİ BEKLER!
🟢 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ!
🌐 2 Arkadaşına Gönder Ve Kazanmaya Başla
🌐 İNSTAGRAM🌐
😎 HEMEN GİRİŞ YAP 😎
Çalışıyordum dost şimdi istirahate cekildinYa sen neredesin Uyuyor muydun
Fero Sen ne iş yapıyorsun ya cumartesi pazar çalışıyorsunÇalışıyordum dost şimdi istirahate cekildin
Bunu şerefine bir rol yaptırırsın bana sankiBaşkan düzeltti ya sağ olsun
Allah yukarıda şahidim ufak para Yani büyük bir para da değil yani şöyle bir 10.000 5.000 bulsan aklımda birkaç kişi var sen yani Birkaç kişi var Yani boş koy söylemeye gerek yok adamsın Fero yemin ediyorum kuruşum yok hesaba atabilirim komple banka kendin gör sıfır mı değil miBunu şerefine bir rol yaptırırsın bana sanki
Ekmekciyim ben odun fırınında tırnaklı ekmek lahmacun pide v.s ustasiyim asciyim işte mutfakta çıkabilen her türlü ürün yerli yabancı mutfak hamur işleri tatlilar aklına ne gelirseFero Sen ne iş yapıyorsun ya cumartesi pazar çalışıyorsun
İşin gücün her daim rast gitsin Fero Nimet çıkarıyorsun İşin gücün her daim rast gitsinEkmekciyim ben odun fırınında tırnaklı ekmek lahmacun pide v.s ustasiyim asciyim işte mutfakta çıkabilen her türlü ürün yerli yabancı mutfak hamur işleri tatlilar aklına ne gelirse
Eee sen çalışırken bir de kupon atıyordun dost tırnaklı pide yaparken mi kupon paylaşıyordun😱😱Ekmekciyim ben odun fırınında tırnaklı ekmek lahmacun pide v.s ustasiyim asciyim işte mutfakta çıkabilen her türlü ürün yerli yabancı mutfak hamur işleri tatlilar aklına ne gelirse
Dost ne yaptın ya ezdim bizi biz dostlarımızın sözüne itimat ederiz ayıp ettim saka yapmistim yaAllah yukarıda şahidim ufak para Yani büyük bir para da değil yani şöyle bir 10.000 5.000 bulsan aklımda birkaç kişi var sen yani Birkaç kişi var Yani boş koy söylemeye gerek yok adamsın Fero yemin ediyorum kuruşum yok hesaba atabilirim komple banka kendin gör sıfır mı değil mi
Vay mEee sen çalışırken bir de kupon atıyordun dost tırnaklı pide yaparken mi kupon paylaşıyordun😱😱
He gor işte fırına odun atıyorum size kupon fedakarlık böyle bir şeyEee sen çalışırken bir de kupon atıyordun dost tırnaklı pide yaparken mi kupon paylaşıyordun😱😱
Ya sen adamsın ya Hiçbir şey Diyecek laf bulamıyorum sana ha Vallahi bak sayılı kişilerdensinDost ne yaptın ya ezdim bizi biz dostlarımızın sözüne itimat ederiz ayıp ettim saka yapmistim ya
Bende varım dimi dostAllah yukarıda şahidim ufak para Yani büyük bir para da değil yani şöyle bir 10.000 5.000 bulsan aklımda birkaç kişi var sen yani Birkaç kişi var Yani boş koy söylemeye gerek yok adamsın Fero yemin ediyorum kuruşum yok hesaba atabilirim komple banka kendin gör sıfır mı değil mi
Rıdo senceBende varım dimi dost
Adamsın dost işin gücün rast gelsinHe gor işte fırına odun atıyorum size kupon fedakarlık böyle bir şey
Tamam dost kızma bir şey demedim gidip ağlayıp geliyorumRıdo sence
Ya bir dur ya Rido iki gözümsünTamam dost kızma bir şey demedim gidip ağlayıp geliyorum