- 20,574
- 4,702
- 113
Forum kurallarında da yazıyor 500 mesaj altı çekilişlere etkinliklere dahil edilmiyor dostum maalesefburada liste neye göre oluşturuluyor geçen katılmistim role. ama listede yoktum
Forum kurallarında da yazıyor 500 mesaj altı çekilişlere etkinliklere dahil edilmiyor dostum maalesefburada liste neye göre oluşturuluyor geçen katılmistim role. ama listede yoktum
Gelecek 1 2 yada 2 1Kanka dep oranın favorisi ev skora yatıyor dikkat et
Iyide sende dalga gecer gibi beni etkinlige almamislar diyorsun bi sor bakalim forumun kurallari nedir ne degildirtamam işte direk bu kural var diyeceğine dalga amacli 14 mesaj ordami yazdin diyorsun bilmiyorum ki kurallari soruyorum.
Sana bir gizli bilgi vereyim abd bu tur maçlarda 2.yari 3 4 tane atıyor 😀Kasa 105 hedef 1500 bol sans
Boş şansKasa 105 hedef 1500 bol sans
direk çekiliş yapılacak listede yoktum mesaj sayısından felanmi
Basketlere analiz yap futbol ölü şuanGelecek 1 2 yada 2 1
onu sordum zaten kuralmi vardi ondanmi almadilar diye yazdimi okursan anlarsin.Iyide sende dalga gecer gibi beni etkinlige almamislar diyorsun bi sor bakalim forumun kurallari nedir ne degildir
Basket oynamiyom benBasketlere analiz yap futbol ölü şuan
Tamam ne bağırıyon kulağımın dibideonu sordum zaten kuralmi vardi ondanmi almadilar diye yazdimi okursan anlarsin.
Bol şans 🙏Kasa 105 hedef 1500 bol sans
AA daha iyi dost ama tecnico maçı sıkıntı strese sokma biziBasket oynamiyom ben
İnşallah yaparsın dostBugün 1500 yapmadan yatmam 😃😃😃
O olacakAA daha iyi dost ama tecnico maçı sıkıntı strese sokma bizi
Dost inşallah abd erken atmaz geç atsın yoksa sen bizi kalpten götürücenO olacak
Supriz lerim severimDost inşallah abd erken atmaz geç atsın yoksa sen bizi kalpten götürücen