- 3,103
- 6,118
- 113
Bende de 2 kişi hedefe ulasSesli gülüyorum Lan karnım ağrıdı dur anasını satayım ya
Bende de 2 kişi hedefe ulasSesli gülüyorum Lan karnım ağrıdı dur anasını satayım ya
Senin yerin ayrı Kral eyvallah Zamanında senin güzelliğini çok gördümBende de 2 kişi hedefe ulas
wonnnO skor 3-1 olacak hissediyorum
Dedim
Adammmm
La o çocuk tam dümenci. Hedefe varırsa kaybolurdu ortadan büyük ihtimalleDün seni o rolde sonradan jeton düştü biliyor musun
Senin dşşağını
Sevmesem konuaya gelip yazmam seni kankam helede rolleri sevmem benSenin yerin ayrı Kral eyvallah Zamanında senin güzelliğini çok gördüm
seni yakaladım ben kral sonradan jeton düştü kazansaydı yine dağıtım yapmayacaktı belki bilerek kaybetti anlamadımLa o çocuk tam dümenci. Hedefe varırsa kaybolurdu ortadan büyük ihtimalle
Boll şanslar brocum.Gizli sponsora çok çok teşekkür ediyorum hedefe ulaşması halinde 2 kişi 150Ekli dosyayı görüntüle 702299
Her an dm atabilir bana attı kabul etmedimBoll şanslar brocum.
Şu gizli , gizemli sponsorlar bizede sponsor olsunlar yaa
Kasa mı bastı o yatan adımdaseni yakaladım ben kral sonradan jeton düştü kazansaydı yine dağıtım yapmayacaktı belki bilerek kaybetti anlamadım
Başka adım yapma lan gerek yokseni yakaladım ben kral sonradan jeton düştü kazansaydı yine dağıtım yapmayacaktı belki bilerek kaybetti anlamadım