- 25,365
- 9,759
- 113
Kesene bereket dost daim olsunBen kazandıkça dağıtırım beyler yok öyle 2 kişiye 20 tl yok 30 Tl dagiriyorsan böyle dagitacaksin
Kesene bereket dost daim olsunBen kazandıkça dağıtırım beyler yok öyle 2 kişiye 20 tl yok 30 Tl dagiriyorsan böyle dagitacaksin
kesene bereketKuponu ben yapıyorum umuta teşekkür ediyorsunuz püü size 🤦🙄😂😂😂
Bende dahilmiyim dost ona gore yazayim umuta 😀Kuponu ben yapıyorum umuta teşekkür ediyorsunuz püü size 🤦🙄😂😂😂
Keseene Bereket dedik ya dost bizim dualarimizla geliyor kuponlarKuponu ben yapıyorum umuta teşekkür ediyorsunuz püü size 🤦🙄😂😂😂
Dost ağlama hesap kitap yapıp öyle dağıtDost bana geçen dağıtım dan 23 tl kaldı ağladım
Kankam umut şimdi hakkı olanı seçecek artık ben karismiyorum o işlere ama sen varsın sanirsamBende dahilmiyim dost ona gore yazayim umuta 😀
Dost bana geçen dağıtım dan 23 tl kaldı ağladım
Golleri ben attırdım unutma benim kelleyi 😁Kelleye devam
Eywallah tesekkurlerKankam umut şimdi hakkı olanı seçecek artık ben karismiyorum o işlere ama sen varsın sanirsam
Sayfa 6 ya kadar baktık senin adını göremedik dostGolleri ben attırdım unutma benim kelleyi 😁
Kral adamsın ne verirsen elinle o gelir seninleBen kazandıkça dağıtırım beyler yok öyle 2 kişiye 20 tl yok 30 Tl dagiriyorsan böyle dagitacaksin
Nasıl 🤔Sayfa 6 ya kadar baktık senin adını göremedik dost
Bizim sponsorluk görüşmeleri noldu listede yokum kaçırmışımKankam umut şimdi hakkı olanı seçecek artık ben karismiyorum o işlere ama sen varsın sanirsam
Emeğine sağlık dostumBeyler muslera bana kendisi attı listeyi sayfa 5 e kadar totem yapan
Erdalbakkal
Egow35
Keskin4455
Soydanbey
Blackman
Umutks41
Bunlar
Kendinde kontrol edebilirsin kardesim konunun yarısından cogunda yoksunNasıl 🤔
Reis heryere baktınız mı emin misinSayfa 6 ya kadar baktık senin adını göremedik dost
Doğru son maçta gelmişim sağlık olsunKendinde kontrol edebilirsin kardesim konunun yarısından cogunda yoksun
Sağol dostum adamsın senin gibi adam gibi söylese keske herkes elemanın teki 2 yorum atıyo geçen gün ben seçmemişim diye dmden ana bacı giriyoDoğru son maçta gelmişim sağlık olsun