- 28,326
- 27,532
- 113
Bu oyunu oynayıp ayakta duran bi muslera bide yaşar var adnanı saymıyorumBi ara sukes dayım vardı parfe kek dagıtıyordu Oda bitiklerde gözükmüyor dayım
Bu oyunu oynayıp ayakta duran bi muslera bide yaşar var adnanı saymıyorumBi ara sukes dayım vardı parfe kek dagıtıyordu Oda bitiklerde gözükmüyor dayım
Villam var milyonluk diyordu orda hatunlarla yiyor parfeleri artık galibaçekim paylasta gördüm geçen dayıyı dargın gibiydi
900₺ fatura hayırlı olsun dostBen aradım da başka kişi çıktı 😆
Bol sans çerezler gelsimÇerez 8 loooding
Milyonluk villaVillam var milyonluk diyordu orda hatunlarla yiyor parfeleri artık galiba
Canın sağolsun dost 900 liralık Adam misin da 900 liranın lafını yapalım 😆😆😆900₺ fatura hayırlı olsun dost
Böyle böyle zengin oluyor bunlar dostMilyonluk villa
Hatunlar
Parfe
Anladıkta
Çekim paylaş niye
GelsinnnÇerez 8 loooding
4 GözleÇerez 8 loooding
Sakıp sabancıda böyleydi dostBöyle böyle zengin oluyor bunlar dost
Offf fena yaparsın bı güzellik 😆Cerezin yanında apsolit iyi gitmezmi🤦😍
Çerezler muslera ya bol şansBenimle inatlaşma Demiştim Limrabet 🤦🙄Ekli dosyayı görüntüle 171462
O adamın ben hayat hikayesini izledim adam limon sataraktan milyarlık olmuş yani keramet limonda beyler 😂Sakıp sabancıda böyleydi dost
Hadi be kardeşim tatava yapma çerez 8 i açO adamın ben hayat hikayesini izledim adam limon sataraktan milyarlık olmuş yani keramet limonda beyler 😂
Limonu birşeyle içiyorlardı cerezin yanında ondan isteriz o zaman limonu biz hallederiz 😆O adamın ben hayat hikayesini izledim adam limon sataraktan milyarlık olmuş yani keramet limonda beyler 😂
10 numara giderCerezin yanında apsolit iyi gitmezmi🤦😍