- 2,244
- 963
- 113
Beyler saygı yitirmeyin
Eywallah kral forumlarda çok karşilaştigimiz için Yani bayan diyoruz erkek çıkıyor şka yapalım dedik kusura bakmasın artık@Hayatindibi @dogusustubal @Galatasaray571 beyler Senem bir hanımefendi dir.
Bundan sonra bir hanımefendiyle daha saygılı bir şekilde konuşmanızı rica ediyorum.
hayırlı geceler güzel insanEywallah kral forumlarda çok karşilaştigimiz için Yani bayan diyoruz erkek çıkıyor şka yapalım dedik kusura bakmasın artık
aa ben saygısızlık yapmadım ki tanışmak mahiyetinde adımı söyledim bide işimi@Hayatindibi @dogusustubal @Galatasaray571 beyler Senem bir hanımefendi dir.
Bundan sonra bir hanımefendiyle daha saygılı bir şekilde konuşmanızı rica ediyorum.
@Senem01hayırlı geceler güzel insan
Tmm kardes sen nasil istersen 😉@Hayatindibi @dogusustubal @Galatasaray571 beyler Senem bir hanımefendi dir.
Rahatsiz etmisiz demek gidip sikayet etmis la uzuldum.ama hala tanisamadik yuzyuze gelmesekte tanissak iyi olurdu.namahrem var gibi yok oldu 3muz birden gelince@Senem01
Degerli Hanım efendi biz aslında iyi bebeleriz kusura bakma
Seninde gecen güzel olsun kral
Bazen suyunu çıkarıyoz
Özeli kapalı küstü bizle artık konuşmazRahatsiz etmisiz demek gidip sikayet etmis la uzuldum.ama hala tanisamadik yuzyuze gelmesekte tanissak iyi olurdu.namahrem var gibi yok oldu 3muz birden gelince