- 8,182
- 4,473
- 113
Ben mi ters görüyorum, ev sahibine önde iken +21 handikaptan oynamış, betco da o oran nasıl oluyor , ev zaten favori değil mi
Son 5 saniyede gitti
Değil evin maç önü oranı 8 diBen mi ters görüyorum, ev sahibine önde iken +21 handikaptan oynamış, betco da o oran nasıl oluyor , ev zaten favori değil mi
Tebrikler küsürata göz kırptım by by bol şans
56 oran nedir ayıp ayıp tebrikler
İyi de zaten ev önde iken oynamış, bu oranın açılması enteresan, 7 sayi fark varken +21 handikapa 56 oranDeğil evin maç önü oranı 8 di
Değil la 30 40 kuponda bir tutuyor ben sürekli oynarımİyi de zaten ev önde iken oynamış, bu oranın açılması enteresan, 7bsayi fark varken +21 handikapa 56 oran
21 fark ve üzeri 21 de kabulBence bu kayıp kupon ya . +21 handikap demiyorki
Kazanma payi +21 demek 21 uzeri fark atar demek degil mi ?
Ev sahibinin orani 8 ise ev sahibi 21 fark atar 56 oran normal . Fakat ev sahibi 21 fark atamamis yani oran normal ama kupon kaybetmişBence bu kayıp kupon ya . +21 handikap demiyorki
Tersi diye biliyorum, -21 , 21 farklı kazanması lazım , diğer türlü 20.5 farka kadar yenilse de oluyorBence bu kayıp kupon ya . +21 handikap demiyorki
Enterasan bir kupon ama site kazanc gosterdiyse sorun yok tabiTersi diye biliyorum, -21 , 21 farklı kazanması lazım , diğer türlü 20.5 farka kadar yenilse de oluyor
Onu soyluyoruz iste ev 21 sayidan fazla fark atamamis kiArkadaşlar -+ başında olsa tamam da ev 21 sayıdan fazla fark ile kazanış oynamış adam neyini anlamadınız
21+ demek 21 ve üzeri demek 21 de kabul ediliyor maçta tam 21 fark bitmiş zatenOnu soyluyoruz iste ev 21 sayidan fazla fark atamamis ki