İçimden bi his bu aksam cok farkli seyler olabilir bu kuponda diyor resmen cok az sans a bu kuponda cok farkli seyler olabilir gibime geliyorBol sanslarin olsun kanka o zaman, siteye ortak olmaya hazirmisin
İçimden bi his bu aksam cok farkli seyler olabilir bu kuponda diyor resmen cok az sans a bu kuponda cok farkli seyler olabilir gibime geliyorBol sanslarin olsun kanka o zaman, siteye ortak olmaya hazirmisin
Vurgun vuranındır bol şanslar küsüratı haneye yazdım
İnşallah kanka herşey gönlünce olsun takipteyim kuponu gelsin birgunde vurgunu bizim gibiler yapsın ne olacak sankiİçimden bi his bu aksam cok farkli seyler olabilir bu kuponda diyor resmen cok az sans a bu kuponda cok farkli seyler olabilir gibime geliyor
Yapcaz bu gece forumda konuşulacak konuyu size 1 gün önceden paylastim neyse dinamobrt reklamimi yapar sizde twitera yazarsiniz aa bu çocuk bizim forumdan di diyeYap reis vurgunu koy noktayı
Ne alaka dost 1.30 yazip dunyapari basıyoruz buna 63 tl bastık mi diye önemsiz paramizDemekki millette para fazla olunca böyle parayı onemsemiyor 🙁
Kral bu sistemde kac tane yatma hakkimiz oluyorSistem kanka 2 3 4 5 6 sistem
Kanka 2 tane tutsa da para alıyorKral bu sistemde kac tane yatma hakkimiz oluyor
Bol sanslar bu arada
Tot yazıyorum git diyorGit Metz başlıyor
++++ aradığım cevapBeyler çöpe atılan 63 tl değil bu sistem kuponu