Tamam işte eskiden oran 1.90 di kazanç 180 k ydi.Guzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruz
Şimdi 1 oran oldu o yüzden kazanç düşecek.
Neyse sen bilirsin.Ben bilgin olsun diye yazdim
Tamam işte eskiden oran 1.90 di kazanç 180 k ydi.Guzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruz
Kazanç düşecek değil kazanç yari yarıya total oranı 1.92 ye bölünce eğer ki frankfurt gelirse totalde 93k alacak ama olsun oda iyiTamam işte eskiden oran 1.90 di kazanç 180 k ydi.
Şimdi 1 oran oldu o yüzden kazanç düşecek.
Neyse sen bilirsin.Ben bilgin olsun diye yazdim
90 k falan alamaz paylaştığı maçların hepsinin toplam oranı 200 oranı bulmuyor ama kupon 200 oranlık sistemde kaybeden bazı maçları atmamış heralde bide iptal olan maç varmış belki 15 k falan alır bu kupondanKazanç düşecek değil kazanç yari yarıya total oranı 1.92 ye bölünce eğer ki frankfurt gelirse totalde 93k alacak ama olsun oda iyi
Oncelikle tebrikler kazancin daim olsunn.. reis sen bu kupon sistemmi mislimi sooohbette bir sürü sey yazılmış nasil 75k emin oluyorsun sisttemdee bbu parayi vermez 1 mac eksik birde1.00 oran war tabiki yüksek kazanmani herkes ister ama frankfurt gelmezse cok düşecektir para..
Ben de hesapladım şimdi ama Alba maçının oranı gözükmüyor resimde, Alba tutmuş gözüküyor. 1.70 1.72 falan Albanın oranı tahminimce90 k falan alamaz paylaştığı maçların hepsinin toplam oranı 200 oranı bulmuyor ama kupon 200 oranlık sistemde kaybeden bazı maçları atmamış heralde bide iptal olan maç varmış belki 15 k falan alır bu kupondan
Topram napan borsada durumlar ne halden😅😅😅Ben de hesapladım şimdi ama Alba maçının oranı gözükmüyor resimde, Alba tutmuş gözüküyor. 1.70 1.72 falan Albanın oranı tahminimce
Ne günlerdi be reisTopram napan borsada durumlar ne halden😅😅😅
Maçların oranlarını tek tek yazıp çarp bakalım kaç oran yapıyor oranlar doğru sistem olsa bile yatan maç yok orada yazan tüm oranların totali 194 çıkıyor zaten , total orandan kortrij maçının oranını böleceksin ki geriye kalan para kazancı ama sistem mıdır kupon onu bilemem90 k falan alamaz paylaştığı maçların hepsinin toplam oranı 200 oranı bulmuyor ama kupon 200 oranlık sistemde kaybeden bazı maçları atmamış heralde bide iptal olan maç varmış belki 15 k falan alır bu kupondan
1.73 alba nın oranı kuponda yatan maç yoktur gozukenlerin oranları çarpınca kuponun total oranı çıkıyor zatenBen de hesapladım şimdi ama Alba maçının oranı gözükmüyor resimde, Alba tutmuş gözüküyor. 1.70 1.72 falan Albanın oranı tahminimce
Bol şans reis kazancın daim olsun kesene bereket harika kupon
Reis hesaplarken iyi hesapla frankfurt gelmezse bile 75 garanti denmis hesapla bakimm 2 mac cikinca 75kk nasil cikiyor.1.73 alba nın oranı kuponda yatan maç yoktur gozukenlerin oranları çarpınca kuponun total oranı çıkıyor zaten
Kortrijt 1.92 oran
194 bölü 1.92 : 101 oran kalır ana para 924 ile çarpın kazancı ortaya çıkıyor
101.43 × 924 = 93.742.47 TL kazanç
dostlar adam kendi sizin kadar düşünmemiştirReis hesaplarken iyi hesapla frankfurt gelmezse bile 75 garanti denmis hesapla bakimm 2 mac cikinca 75kk nasil cikiyor.
Gidişatı bozma ne güzel çay çekirdek takipteyiz brom 😨dostlar adam kendi sizin kadar düşünmemiştir
reis walla düşüncemde bile yok daha çok kazanır inş. da birgün tel maç kaldı sonraki gün 1i ertelendi sonraki gün sistem biri gelirse su kadar sürekli formda önüme çıkıyor ama hala inat ederim sistemse suan frankfurt cıkartsak 75k wermezdostlar adam kendi sizin kadar düşünmemiştir
Dostselamun sleykum.yeni yorum diye acıp bakıom ama hep sondasenin yorum var.mesajınısılip yenıdenmı atıyon forum profılımmı bozuldu yardımcı olurmunusuz dostlarreis walla düşüncemde bile yok daha çok kazanır inş. da birgün tel maç kaldı sonraki gün 1i ertelendi sonraki gün sistem biri gelirse su kadar sürekli formda önüme çıkıyor ama hala inat ederim sistemse suan frankfurt cıkartsak 75k wermez
reis we aleykum selam son yorumu ben yapmıyorum yazılana cewap weriyorumki sorulan yada önerilen seye cewap wermemek yüzyüze konusmamakla aynı seyd benim için.. hee egerki konuyu görmek istemiyorsan yukarda konuyu takibi birak war REİS //Dostselamun sleykum.yeni yorum diye acıp bakıom ama hep sondasenin yorum var.mesajınısılip yenıdenmı atıyon forum profılımmı bozuldu yardımcı olurmunusuz dostlar
Onu kim dedi bilmiyorum ama sistem değil kupon zaten sistem olsa bile bir maç oranı otomatik düşüyor franfurt yatarsa geriye kalanlardan max 10k gelirse gelirReis hesaplarken iyi hesapla frankfurt gelmezse bile 75 garanti denmis hesapla bakimm 2 mac cikinca 75kk nasil cikiyor.