- 34,552
- 19,154
- 113
sende hemen sinirleniyon bu adam benim has kankam yanlış yapmazKizdim biraz giydirdim sana
sende hemen sinirleniyon bu adam benim has kankam yanlış yapmazKizdim biraz giydirdim sana
Şimdi üste cikti msjin iletildi dm de harp çıkmış baya asaga da kalmışsın👍Ozelden yazdim kac kez yazayim?
Geldi kesene bereket. Demekki iletmisimŞimdi üste cikti msjin iletildi dm de harp çıkmış baya asaga da kalmışsın👍
1 e kadar atmazsaniz ise baslicm aktif olan iletsin be iki dk ya@rebayy @elvan34 @sukes1982 mefete iletin aktif olduğunuzda
Bir isim vardı gece çıkmak zorunda kaldım bir küfür etmediğiniz kalmış arkamizdan
Mft mi atalimherkes niye gergin bu kadar amk beniim kadar bu hafta kaybeden yok ama onlar gergin lan benim gergin olmam lazım
illaki mefete mi diyosun kanka1 e kadar atmazsaniz ise baslicm aktif olan iletsin be iki dk ya
evet adama mefete at göndersin paramızı kurudukMft mi atalim
Yaz aktifsin aradan çık dostm mefeteMft mi atalim
Atiorum1 e kadar atmazsaniz ise baslicm aktif olan iletsin be iki dk ya
AttimYaz aktifsin aradan çık dostm mefete
👍Atiorum
Attim
atıyorum atıyorum atayımmı
Mefetede o kadar bakiye var ayirmistim yazmayan olursa atabilirim etiketlerdenatıyorum atıyorum atayımmı
şaka yapıyorum dostum kesene bereket birin bin olsunMefetede o kadar bakiye var ayirmistim yazmayan olursa atabilirim etiketlerden
Usta bizde vardıkŞimdi üste cikti msjin iletildi dm de harp çıkmış baya asaga da kalmışsın👍
Arkadsimizda 2 saat destekledi seniUsta bizde vardık
Bende seni destekledim hemso 🤣🤣Arkadsimizda 2 saat destekledi seni
Bro valla yaArkadsimizda 2 saat destekledi seni