- 6,569
- 1,781
- 113
Harden hastasıyızzzKanka sakallıyı çok mu seviyon sen
Harden hastasıyızzzKanka sakallıyı çok mu seviyon sen
Başkan bence izliyor seni 10binde bannedBu beklentiye başkan bide diyomuş ki kafasını alırsın ah ozaman bütün hayaller çöp
Kanka ahahahha a daha kafa mafa dersen gelir bablar vallah hatbi almis olursubBu beklentiye başkan bide diyomuş ki kafasını alırsın ah ozaman bütün hayaller çöp
Banlamaz o beni severKanka ahahahha a daha kafa mafa dersen gelir bablar vallah hatbi almis olursub
Bence başkan emre ile o kapıyı açtı artık dönüş olmazBaşkan bence izliyor seni 10binde banned
Kanka 2 senede 10 bin yorum yapmışsın helal olsun vallah adminden daha cok buradasın resmebKanka kuponu salla flood atcam @Nailex
kanka maçlar askıda sağlam maç bakıyorum birazcık bekleticem birazdan yolluyorum mucksKanka kuponu salla flood atcam @Nailex
Ben seni öpüyorum hayatım sağlam maç bul oyle gelkanka maçlar askıda sağlam maç bakıyorum birazcık bekleticem birazdan yolluyorum mucks
Kanka emre tamam da umutun son 1000 mesajı çok şaibeli vara gitmez ins baskanBence başkan emre ile o kapıyı açtı artık dönüş olmaz
Acele etme son kurşun sağlam olsunkanka maçlar askıda sağlam maç bakıyorum birazcık bekleticem birazdan yolluyorum mucks
Sus la nesi şaibeli won çekiyoruz rolll deKanka emre tamam da umutun son 1000 mesajı çok şaibeli vara gitmez ins baskan
Ahahahahahahah buna güldümKanka emre tamam da umutun son 1000 mesajı çok şaibeli vara gitmez ins baskan
Bol şans varlığın yeter reis burdami reiskanka maçlar askıda sağlam maç bakıyorum birazcık bekleticem birazdan yolluyorum mucks
Ahahah seviliyorsun dostumSus la nesi şaibeli won çekiyoruz rolll de
anma adını anma sussBol şans varlığın yeter reis burdami reis