- 10,188
- 2,342
- 113
diğer forumda küfrediyo şimdi hep aynı kişilere çıkarıyorsunuz şerefsizler diyeAleykğm selam reisimmmmmm
diğer forumda küfrediyo şimdi hep aynı kişilere çıkarıyorsunuz şerefsizler diyeAleykğm selam reisimmmmmm
Ahahahhadiğer forumda küfrediyo şimdi hep aynı kişilere çıkarıyorsunuz şerefsizler diye
Kanka cekilisvar sistemi aslında bazi kelimeleri belemis hep onlara çıkıyoren azından 3 çekilişte 1 çıkar her çekilişe çıkmaz
Görsel at kankaAhahahha
Ona cikmayan çekiliş saibelidir kanka cekilia olmamıştır eminsin dimiGörsel at kanka
Ben parkta uyuyorum çok üşüyorum para yollayın diyordu foto at para yollayacaz dedik Google aratıp foto atmıştıBeyler bir eleman vardı 5 6 ay önce konu açmıştı hatırladınız mı
Knk wonnnDostlar 145 bastım maxpoint dedi bende superbet denen şeye bastım ak onayland böyle oldu nolcak şimdi
Bu neDostlar 145 bastım maxpoint dedi bende superbet denen şeye bastım ak onayland böyle oldu nolcak şimdi
gelirse 4 kişiye vercen knkaDostlar 145 bastım maxpoint dedi bende superbet denen şeye bastım ak onayland böyle oldu nolcak şimdi
Bol şanslar kankam son vuruş olacak inşallahDostlar 145 bastım maxpoint dedi bende superbet denen şeye bastım ak onayland böyle oldu nolcak şimdi
Bol sans kankaDostlar 145 bastım maxpoint dedi bende superbet denen şeye bastım ak onayland böyle oldu nolcak şimdi