- 10,250
- 2,368
- 113
çok iyi olurbence hedef 300 olsun katlarsak kasayı 100 sana iade eder 200 ü dağıtırız ne dersin 10 kişiye 20 tl diye ? fikir sadece sende zarar etme
çok iyi olurbence hedef 300 olsun katlarsak kasayı 100 sana iade eder 200 ü dağıtırız ne dersin 10 kişiye 20 tl diye ? fikir sadece sende zarar etme
Fikir güzel soylede olabilir hedef 300 olur 100 bana atarsın 100 5 kişiye 20 tl dagıtırız kalan 100 @Yilmazseko21 rolling yapar daha fazla kısı nasiplenmıs olur ?çok iyi olur
biraz daha uyuma hacı babaDostlar kasam 0 size bol şanslar
nasıl isterseniz bana uyarFikir güzel soylede olabilir hedef 300 olur 100 bana atarsın 100 5 kişiye 20 tl dagıtırız kalan 100 @Yilmazseko21 rolling yapar daha fazla kısı nasiplenmıs olur ?
Başka zaman inş role kalDostlar kasam 0 size bol şanslar
Dayı gonder paparayı atayım baslıyalımnasıl isterseniz bana uyar
tamambiraz daha uyuma hacı baba
Reis xmende olur ama cok feci oynayasın var macları söyliym benŞimdi nasıl yapalım bastan konusalım sonra sıkıntı cıkmasın 100 le baslarız @xmen7772 dayı yapar rolling hedef ne olsun ?
Kriz geldi 3 5 yakması lazımReis xmende olur ama cok feci oynayasın var macları söyliym ben
güzel bonus veren site yokmu beylerhaydi bol şans olsun
Utanmadida bidaha gelir o buraya1 lira :d rezillikdi resmen zaten kendisi ondan yazmadı bence konuyu kitlediler
Şuan güzel promosyonu lirabet yaptı sanırsam 100 yüz Bonus betco değil yalnızgüzel bonus veren site yokmu beyler
Çevrim çok uğraştıyo çekerken çoğu sıkıntı yapıyo yüklüde alman taraftarı olmamgüzel bonus veren site yokmu beyler
heybet 100 tl ye 100 tl bonus veriyor biraz uğraştırıyor ama iyi kardeşimgüzel bonus veren site yokmu beyler
Kafana gore@xmen7772 anlastık bırdakıne Sen yaparsın uyarmı Benim cekım geldi Beyler neyapalım