Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Napcaz Beylers

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
167
43
Arkadaşlar selam şeytanınız bol olsun öncelikle. Dün 3 tane kuponum tek kornerden yattı toplam 4800 veriyordu bugün deplasmanda her maç 3-5 atan ve evinde her maç gol yiyen nice in kgvarından yattık. Marsilya atamadı 6000 gitti. Napcaz beyler böyle neden olmuyor

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
540
113
Biraz ara ver dostum ben öyle yapiorum hırs yaptıkça işin içinden çıkılmiyor malesef

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
478
318
63
Arkadaşlar selam şeytanınız bol olsun öncelikle. Dün 3 tane kuponum tek kornerden yattı toplam 4800 veriyordu bugün deplasmanda her maç 3-5 atan ve evinde her maç gol yiyen nice in kgvarından yattık. Marsilya atamadı 6000 gitti. Napcaz beyler böyle neden olmuyor
Marsilyanın babaannesine atliyim gece gece benimde 8 i yedi pijler

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
1,250
113
Aynı yemin ederim slot kötü diyorlar kazanıyorsun abi bir şekilde

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
404
97
28
Bende de ne zaman çekim yapsam ondan sonraki hiç bir yatırım da kazanamıyorum mk bunların nasıl bir takip sistemi var mk

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,222
1,931
113
Fener kadın voleybol takımı setlerde 2-1 öndeyken ve 4. sette de 15-9'u bulmuşken Eczacıbaşı'na maçı verdi. Kaybetmek te koymuyor aslında ama bu şekilde kaybedince içine oturuyor insanın. Yoksa ilk defa kaybetmiyoruz zaten

Tam artık yattı derken gelen kuponum hiç olmadı ama tam tersi örnek çok oldu

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,570
555
113
Arkadaşlar selam şeytanınız bol olsun öncelikle. Dün 3 tane kuponum tek kornerden yattı toplam 4800 veriyordu bugün deplasmanda her maç 3-5 atan ve evinde her maç gol yiyen nice in kgvarından yattık. Marsilya atamadı 6000 gitti. Napcaz beyler böyle neden olmuyor aq
Benimde öyle valla fenerbahce Göktepe ilk yarı karşılıklı gol aldim 4 orandan Göktepe attı sevindim dakika 25 de dedim fenerbahce atar ilk yarı karşılıklı gol olur dedim kendi kendime ibine. Fener atmadi ilk yarı 2.ci yarı 46 gol atıyor utanıyorum fenerli olmaktan

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,882
2,999
113
Bi haftadır sömürdüler beni

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
167
43
Herkesin mesajını okudum ne çok kıl payı yatan var ya. Arkadaşlar bu oyunu ya oynamıcaz ya da sistemsel oynucaz. Aklımda bir sistem var kesin kara sokuyor. Ama irade meselesi çok iradeli olmak lazım bu sistemde

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,563
6,665
113
şans ya tamamen şans gününde olman lazım anında denk gelmen lazım bugün göztepe ilk yarı atar 2.7 oranı vardı naptım ettim kasa bulamadım attı. inter ilk yarı 2 atar 3 oranı vardı naptım ettim kasa bulamadım attı iki tane. inter ikinci yarı 3.5 üst 2.68 oranı vardı naptım ettim kasa bulamadım yine attı iki tane daha. aha dedim 1k kasa buldum romanya ligine 1.5 üst oynadım yattım jfskjfjdhd

dsezgin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
44
18
Hajduk Split batırdı beni son iki maçım kalmıştı Barça Hajduk Barça 2,5 üst 1 Hajduk 1,5 üst 1 8450 lira gitti

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,645
20,034
113
O manu maçı neydi öyle beyler? Bu adamlar günlerce antrenman yapıp taktik calisiyorlar ama sahaya çıkıp top çevirmekten başka bişey yapmıyorlar. Bu devirde topçu olmak vardı