- 71,436
- 43,939
- 113
Hahhahahahahahahhshahs ne adamsın ya 😆😆😆😆 sardıBirader konu icersindeki 379. Mesaj senindi o yuzden hak ettin ödülü. İstemiyorsan eyvallah
Hahhahahahahahahhshahs ne adamsın ya 😆😆😆😆 sardıBirader konu icersindeki 379. Mesaj senindi o yuzden hak ettin ödülü. İstemiyorsan eyvallah
Sen zaten full dalgasın maşalllah bu enerjiyi atman lazım bi yerdeBende dalga geçiyom 😆😆
Ya ben birileri kazanınca acayip deli mutlu oluyorum abi enerjimi de kendim kaybedince evin camlarında kapılarında telefonda fslan atıyom 😆😆😆Sen zaten full dalgasın maşalllah bu enerjiyi atman lazım bi yerde
Sen tam benim kalemimsin bro seninde kafada kimse yok herhaldeYa ben birileri kazanınca acayip deli mutlu oluyorum abi enerjimi de kendim kaybedince evin camlarında kapılarında telefonda fslan atıyom 😆😆😆
Predator de hamdi bey gibi ne oldugu belli degilAbiiii PREDATORBET acicaz mııııı ne dersin ben canlı destek olmak istiyorum ama canlı destek ismim Kenan olsun isminin hep Kenan olmasını istemişimdir😆😆 günde 1 paket MonteCarlo yol yemek sigorta ve hergun otorulettw 500 TL bakiyeye çalışırım
Ben daha uçağınSen tam benim kalemimsin bro seninde kafada kimse yok herhalde
Yargı dağıtıyor abi adam benim 3 günlük fındık parasının 5xini kupona bastı gecenPredator de hamdi bey gibi ne oldugu belli degil
Yanlış yazmışım instaya yazıyordum o uçağın kısmınıBen daha uçağın
Yargı dağıtıyor abi adam benim 3 günlük fındık parasının 5xini kupona bastı gecen
Sen az dışarı çık bi oksijen al gel hadi darlama milletiDaha karpuz keseceeeeğdik nire gideyonuz 😆😆😆
😔Sen az dışarı çık bi oksijen al gel hadi darlama milleti
Darlamıyom be abi ben kimim kimi darlıyımSen az dışarı çık bi oksijen al gel hadi darlama milleti
Aşçı üzdün adamı oldu mu hiçSen az dışarı çık bi oksijen al gel hadi darlama milleti
az sus da diyenleri görüyorum o yüzden darlama milleti dedim sana özel sohbet konusu açacam da bize konusmaya fırsat vermezsin diye acmıyorumDarlamıyom be abi ben kimim kimi darlıyım
Şaka yaptım şaka aslanım ben kimseyi üzmem hadi az hava al gel öyle konusalımAğlayarak günlüğüme yazmaya gidiyom bunu ''bugun asci55 abi tarafından üzüntüye uğradım '' yazcam😆😆😆😆😆😆
Abi ben bazı kişiler hariç yani Max 10 kişi hariç kimseyi tanımam kimse bana az sus falan diyemez sen ve birkaç abi dışında o yüzden problem yok ama dediğinde haklısın ben susmak bilmiyorum ama sevdigimdenaz sus da diyenleri görüyorum o yüzden darlama milleti dedim sana özel sohbet konusu açacam da bize konusmaya fırsat vermezsin diye acmıyorum