- 9,058
- 10,630
- 113
40-15: yapp
Bunun cvbi uzun kardesim.ama kisaca soyle belirteyim.suan aranizda en eski benim kimseye bi yamugum olmadigi icin kimsede bi yanlisimi gormus olamaz o ayrica yanlisim yoksa aranizda en com dagitim yapanda benim.sahsen benim fikrim o isi benim yapmamdi ama ben yapamam zaten.senin hakkinda saglam degildir demem cunku seninde bi yanlisini gormedim ama burdaki diger arkadaslar kadar aktif deilsin.sen karabatak gibisin bi araoluyorsun sonra bayagi bi zaman olmuyorsun.yani burda ben varken baskasinin onerilmesi tuhaf geldi bana o acidan soyledim.senlik bi durum deil anlastik dimi 😉Ben de sana trip atayım ben saglam degil miyşm
Ben senden eskiyim ve benim de kimseye yamuk yaptıgım görülmemiştir abiBunun cvbi uzun kardesim.ama kisaca soyle belirteyim.suan aranizda en eski benim kimseye bi yamugum olmadigi icin kimsede bi yanlisimi gormus olamaz o ayrica yanlisim yoksa aranizda en com dagitim yapanda benim.sahsen benim fikrim o isi benim yapmamdi ama ben yapamam zaten.senin hakkinda saglam degildir demem cunku seninde bi yanlisini gormedim ama burdaki diger arkadaslar kadar aktif deilsin.sen karabatak gibisin bi araoluyorsun sonra bayagi bi zaman olmuyorsun.yani burda ben varken baskasinin onerilmesi tuhaf geldi bana o acidan soyledim.senlik bi durum deil anlastik dimi 😉
Benimki dmde var kardesDimspes yogun aya atiyorum ondam alirsin arslan sen ozeldrn paygix at.hayatin dibi sende oaoara at
Tebrikler dostumDimspes yogun aya atiyorum ondam alirsin arslan sen ozeldrn paygix at.hayatin dibi sende oaoara at
İşin şakasındayıö ayrıca ben abi alınmaca yok takılıyoruz surdaBunun cvbi uzun kardesim.ama kisaca soyle belirteyim.suan aranizda en eski benim kimseye bi yamugum olmadigi icin kimsede bi yanlisimi gormus olamaz o ayrica yanlisim yoksa aranizda en com dagitim yapanda benim.sahsen benim fikrim o isi benim yapmamdi ama ben yapamam zaten.senin hakkinda saglam degildir demem cunku seninde bi yanlisini gormedim ama burdaki diger arkadaslar kadar aktif deilsin.sen karabatak gibisin bi araoluyorsun sonra bayagi bi zaman olmuyorsun.yani burda ben varken baskasinin onerilmesi tuhaf geldi bana o acidan soyledim.senlik bi durum deil anlastik dimi 😉
Bu benim 2. Hesap laBen senden eskiyim ve benim de kimseye yamuk yaptıgım görülmemiştir abi
Attım reis TebriklerDimspes yogun aya atiyorum ondam alirsin arslan sen ozeldrn paygix at.hayatin dibi sende oaoara at
Ha eski hesabını bilmiyomBu benim 2. Hesap la
Yok be ne alinmasi cok gerildik onceki kuponda valla ayar ettiler simdi samata zamaniİşin şakasındayıö ayrıca ben abi alınmaca yok takılıyoruz surda
Valla forumda benden cok etkinlik yapan varsa kac kisidir bilmiyorum.yeri geldi bi gecede 3 4k dagittim ama herkese para atmiyorum ben.mesela suan su kasa kupon benim olsa arslana en az 300 naraya 250 sanada 100 atardim ben dagittimi boyle dagitiyordum bakma bu ara zugurtuz 😁Ha eski hesabını bilmiyom