Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Nara44 / Sinerji

Kupon Miktarı
5
Kupon Oranı
2.22

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,058
10,630
113
40-15: yapp

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,058
10,630
113
Yes 40-15 son oyun

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39,524
20,518
113
Game point

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,865
51,003
113
Ben de sana trip atayım ben saglam degil miyşm :D
Bunun cvbi uzun kardesim.ama kisaca soyle belirteyim.suan aranizda en eski benim kimseye bi yamugum olmadigi icin kimsede bi yanlisimi gormus olamaz o ayrica yanlisim yoksa aranizda en com dagitim yapanda benim.sahsen benim fikrim o isi benim yapmamdi ama ben yapamam zaten.senin hakkinda saglam degildir demem cunku seninde bi yanlisini gormedim ama burdaki diger arkadaslar kadar aktif deilsin.sen karabatak gibisin bi araoluyorsun sonra bayagi bi zaman olmuyorsun.yani burda ben varken baskasinin onerilmesi tuhaf geldi bana o acidan soyledim.senlik bi durum deil anlastik dimi 😉

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,058
10,630
113
Set maç juannn. Tebrikler reisssss

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,860
3,303
113
Bunun cvbi uzun kardesim.ama kisaca soyle belirteyim.suan aranizda en eski benim kimseye bi yamugum olmadigi icin kimsede bi yanlisimi gormus olamaz o ayrica yanlisim yoksa aranizda en com dagitim yapanda benim.sahsen benim fikrim o isi benim yapmamdi ama ben yapamam zaten.senin hakkinda saglam degildir demem cunku seninde bi yanlisini gormedim ama burdaki diger arkadaslar kadar aktif deilsin.sen karabatak gibisin bi araoluyorsun sonra bayagi bi zaman olmuyorsun.yani burda ben varken baskasinin onerilmesi tuhaf geldi bana o acidan soyledim.senlik bi durum deil anlastik dimi 😉
Ben senden eskiyim ve benim de kimseye yamuk yaptıgım görülmemiştir abi :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,865
51,003
113
Buda yatsaydi uyunmazdi vallahi he.az onceki kuponun etkisindeyim ben hala ag osrplari bacagim agriyor 😁

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,860
3,303
113
İşin şakasındayıö ayrıca ben abi alınmaca yok takılıyoruz surda :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,865
51,003
113
Ha eski hesabını bilmiyom :D
Valla forumda benden cok etkinlik yapan varsa kac kisidir bilmiyorum.yeri geldi bi gecede 3 4k dagittim ama herkese para atmiyorum ben.mesela suan su kasa kupon benim olsa arslana en az 300 naraya 250 sanada 100 atardim ben dagittimi boyle dagitiyordum bakma bu ara zugurtuz 😁