- 3,163
- 6,202
- 113
Haha psikolojik sıkıntılar içindeyim anla benide sayın vekilim 😝😝Saygılar bakanım 🙂
Haha psikolojik sıkıntılar içindeyim anla benide sayın vekilim 😝😝Saygılar bakanım 🙂
Al benden de o kadar dostum ikimizede geçmiş olsunHaha psikolojik sıkıntılar içindeyim anla benide sayın vekilim 😝😝
Sende napoliden mi yattın 🤔🤔Al benden de o kadar dostum ikimizede geçmiş olsun
Maalesef öyle son maç napoliye kalmıştı 25800 veren kuponu 21700 bozmadik 21700 bizi bozduSende napoliden mi yattın 🤔🤔
Alayanin mekekld anladın
Geçmiş olsun 2mizede bir daha ki maçlara kaldı hafta içi şampiyonlar ligi mesela 😁😁Maalesef öyle son maç napoliye kalmıştı 25800 veren kuponu 21700 bozmadik 21700 bizi bozdu
He yaŞaşırıyor insan demi 🤣🤣
Önümüzdeki maçlarda kaybetmeye devam edeceğizGeçmiş olsun 2mizede bir daha ki maçlara kaldı hafta içi şampiyonlar ligi mesela 😁😁
Yaw kardeşim siz bir şeyi anlatıyorsunuz 3 0dan 4 3 birde ben depi destekledim depe oynadım diye senin ki ne şimdi 2 p kaçmış oluyor maçlardaEkli dosyayı görüntüle 628125
Senin ki şanssızlıksa bizim ki ne
Güzel yakalamissin 😁🤩Bende gelmez diye oynadım bunu 15 dk sonra siteye girdim şok oldum
Kardeşim senin kupona laf mı ettik ne olayı yanlıs anlayıp farklı yere çekiyorsun konuyu gördüm paylaşmak istedim biz de biliyoruz maçlarda penaltı kaçtığınıYaw kardeşim siz bir şeyi anlatıyorsunuz 3 0dan 4 3 birde ben depi destekledim depe oynadım diye senin ki ne şimdi 2 p kaçmış oluyor maçlarda
Herkes yatmış psikolojisi bozuk olayı yanlış yere çekmiyorum sen asabisin 🤣🤣Kardeşim senin kupona laf mı ettik ne olayı yanlıs anlayıp farklı yere çekiyorsun konuyu gördüm paylaşmak istedim biz de biliyoruz maçlarda penaltı kaçtığını
Klasik pazar akşamı 🤣Herkes yatmış psikolojisi bozuk olayı yanlış yere çekmiyorum sen asabisin 🤣🤣
Sende kervana hoş geldin dost bu gece imkansız yatanların yeri burasıBende real 1.30 dan 9 maçlık kombineyi yaktı Allahin belası şerefsizler geçmiş olsun dost
He herkes yatmış 🤣🤣Klasik pazar akşamı 🤣
Atta bir sigarada sana yakalım dostum 😎😎4 gündür bir tane tutan kuponum yok tek golden tek maçtan yatmaktan bıktım moral falan kalmadı. kaçanları buraya atsam acırsınız.