- 323
- 606
- 93
Bir sitede ufak bir meblağ vardı. Kombine yaptım. 75'e 800 küsür veriyordu. Fenerbahçe'yi sevmeme rağmen ekledim ve son maç o kaldı. Beraberlikte iadesine oynadım ama kombineyi yatırdı.
Kardeşim bu ne şimdi sen bıkmadın mi herşeye muhalefet olmaya kuponu şuan yatıyor olabilir de ben direkt konuya girip bol şans yazdım yatmış yatmamış maçları kontrol etmedim üzüldüm yani ama herşeye karışmasan olmuyor sanki geçen gün de bir konuda alakasız saçma sapan helva tarifi veriyordun rica ediyorum benim yorumlarıma cevap verme sen
Helva tarifimi baya güldüm valla 😀Kardeşim bu ne şimdi sen bıkmadın mi herşeye muhalefet olmaya kuponu şuan yatıyor olabilir de ben direkt konuya girip bol şans yazdım yatmış yatmamış maçları kontrol etmedim üzüldüm yani ama herşeye karışmasan olmuyor sanki geçen gün de bir konuda alakasız saçma sapan helva tarifi veriyordun rica ediyorum benim yorumlarıma cevap verme sen
Ya konuyu tam hatırlamıyorum sanırım bonus konusuydu gelmiş oraya irmik helvası tarifi atıyordu aklınca makara yapıyordu bulursam ekran atarım yani her konuda muhalefet olunması sevmiyorum makara alınacak konu var insan gibi konuşulacak konu var ben muhattap olmak istemediğimi belirttimHelva tarifimi baya güldüm valla 😀
Salla gitsin başkan takılma boşver herkesin derdi farklı zaten burda kafası iyi biri olmasını beklememek lazim 😁Ya konuyu tam hatırlamıyorum sanırım bonus konusuydu gelmiş oraya irmik helvası tarifi atıyordu aklınca makara yapıyordu bulursam ekran atarım yani her konuda muhalefet olunması sevmiyorum makara alınacak konu var insan gibi konuşulacak konu var ben muhattap olmak istemediğimi belirttim
Orası öyle ama güzel bir forum çoğundan da iyi şuana kadar bir sorun yaşamadım ortamı da güzelSalla gitsin başkan takılma boşver herkesin derdi farklı zaten burda kafası iyi biri olmasını beklememek lazim 😁
Gerçekten üzüldüm senin için tek iyi nokta 1 maçtan gitti diye üzülmemek olur onun dışında kötü olmuş herkes zor zamanlardan geçiyor dostum umarım şansın döner ve kendini toparlarsınEvet arkadaşlar çok güvendiğim ve en çok güvendiğim maçtan yatacağım. İnanılmaz derecede zararım vardı ve son şansımdı bu. Kıyametin gelmesini beklemek Fenerin bu maçı çevirmesinden daha kolay olur. Hepinize bol şans dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 110161