Valla sen hepimizin kazanması için roll tekrarladın ama olmadı sağlık olsunbir arjantiliden daha iyi tek şey ölü bir arjantinli
Şikeyi yanlis algiladik dep ust alacaktik adamlar yine alt yapti bir sekil 2 sayidan sonra dep alt oynayan bir suru kisi vardir onlarida yatirdi ust alanidabir arjantiliden daha iyi tek şey ölü bir arjantinli
Basket öyle birşey ki doğru anı doğru baremi yakalamak şart ya başka türlü zor çok detaylı takip edicen faul hakkı doldu mu oyundaki oyuncular faul durumu oyundaki şütörler vs vs . en önemlisi de şans tabiŞikeyi yanlis algiladik dep ust alacaktik adamlar yine alt yapti bir sekil 2 sayidan sonra dep alt oynayan bir suru kisi vardir onlarida yatirdi ust alanida
Bş bakalim
Bol şans güzel insan
Bol şans diliyorum
İksiide şuan iyi gidiyor
Bol şans dost 1 maçta ben verim mi içimde kalmasın
Aga inan ne kaadr analiz etsende şans ben 1 dk da 5li yaptigim kuponun tuttugunuda bilirim bekleyip dogru ani yakalayip aldigim tekli bahsin yattiginida şans yanindaysa zorlayacan degilse oynamican yoksa kazanma ihtimali yok zatenBasket öyle birşey ki doğru anı doğru baremi yakalamak şart ya başka türlü zor çok detaylı takip edicen faul hakkı doldu mu oyundaki oyuncular faul durumu oyundaki şütörler vs vs . en önemlisi de şans tabi