Kesene bereketliste5 kişi 5 kişi 150 yapayım kimse üzülmesin payco payfix yazarsınuız beyler
Bizi niye yazmadiniz laBtas70
Joequanqa
Sinansrml63
Ferdikadıoğlu
Azad6363
yaptum
Tessekurlerliste5 kişi 5 kişi 150 yapayım kimse üzülmesin payco payfix yazarsınuız beyler
@Beşiktaş ta vardı sankiliste5 kişi 5 kişi 150 yapayım kimse üzülmesin payco payfix yazarsınuız beyler
Sağlık olsun yazmamışlar unuttular demekki@Beşiktaş ta vardı sanki
Ben bi 5-6 sayfa baktımda göremedim @Navifan1 dost alalım dostuda geri sayfalarda vRdıBizi niye yazmadiniz la
bak dostum önce bi dm atmışsın sonra listede olmamana rağmen payfix yazmışsın.Aptal saptal işler yapma terket burayıtebrikler reis
Kendini ilk 1 e de koymamış ağlattınBtas70
Joequanqa
Sinansrml63
Ferdikadıoğlu
Azad6363
yaptum
aldık farketmiştim onuBen bi 5-6 sayfa baktımda göremedim @Navifan1 dost alalım dostuda geri sayfalarda vRdı
Yok la ben bir iki dakika dışarı çıktım sağlık olsun dağıtım yapılmış en azından sizler kazanmissinjz herkese bol şansBen bi 5-6 sayfa baktımda göremedim @Navifan1 dost alalım dostuda geri sayfalarda vRdı
Aslında ilk 4 de değildim dedim araya sıvıştırayım nolur nolmazKendini ilk 1 e de koymamış ağlattın
Fix bırak @Navifan1 a dostYok la ben bir iki dakika dışarı çıktım sağlık olsun dağıtım yapılmış en azından sizler kazanmissinjz herkese bol şans
Uyanıkbak dostum önce bi dm atmışsın sonra listede olmamana rağmen payfix yazmışsın.Aptal saptal işler yapma terket burayı
Rapor at geç dost uğraşma.bak dostum önce bi dm atmışsın sonra listede olmamana rağmen payfix yazmışsın.Aptal saptal işler yapma terket burayı