Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA Günlük Maç Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,846
9,103
113
Ciddimisn kral ya bide hızlı başlamıştı 2 assist daha yapmıştı periyot başı dedim 3 assist daha yapıcak herhalde kaçıncı dk atıldı
3.periyot sonu atıldı bence o kadar beklemiyordum s sport Türk spikerler bile şaşırdı oooooo teknik faul diye kimse beklemiyordu greeen deliye döndü zaten

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
730
113
Baksana yatana
3.periyot sonu atıldı bence o kadar beklemiyordum s sport Türk spikerler bile şaşırdı oooooo teknik faul diye kimse beklemiyordu greeen deliye döndü zaten
Vay be şansa bak

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
730
113
Baksana yazık oldu tekten gitmişti

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,846
9,103
113
Ciddimisn kral ya bide hızlı başlamıştı 2 assist daha yapmıştı periyot başı dedim 3 assist daha yapıcak herhalde kaçıncı dk atıldı
Buradan izleyebilirsin iki pozisyonda burada şu karar bence ağır oldu

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
730
113
Bu oyuncu bahsinde assist oynayınca yatıyorsun geçende ıngram yatırmıştı assiste tövbe ettim daha oynamıcam688C4C60-C738-45D1-AF8E-3F42F356835E.jpeg

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
730
113
Senin oyuncu bahsi hadi bi başka benim sayıdan yatıyor ya son 2 serbestin biri kaçıyor benim kupon ondan yatıyor
Aynen illahiki yatırıyolar tekten 3 gün öncede brook lopeze ribaunt girdim adam 1 ribaunt aldı bitirdi maçı 10 metre adam sen düşün

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
730
113
mucize şekilde kaybedince insana koyması ayrı tabi geçen san luise kg var demiştim kupon 5 k veriyor 4 maç hepsi geldi dk 12 0-2 geriyde düştü maç öyle bitti dramatik yatınca yada mucize yatış olunca ayrı koyuyor tabi

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,846
9,103
113
Phila İndiana maçı aşırı üst olacak 250 bulacaklar bu gidişle

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,846
9,103
113
Güvenilmez İndiana çabuk top kullanan bir takım süreyi verimli kullanıyorlar ve sürekli 3 sayı denemesi oluyor embiid form da giderse üst e gider
Tam üzerine basmışım ama nedense oynadığımda gelmiyor mı denver ina bak ya

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,846
9,103
113
Kd yatırdi beni .nerde o eski durantler
Keşke oyuncu bahsi alsaydın dost jokic td yapmış totalde 70 e gelmiş ama işte denver üst çok güzel duruyordu harcadı puştlar 4 sayıyla güzel gitmiştim ama oyuncu bahsi alırken kim var kim yok dikkat et dost phoneix eksikleri donmeye başladı kd baremleri düşer