- 6,720
- 2,433
- 113
Toronto maçında da portlanda handikaplı yada direk portland yener denenebilir
vnvlette okadar iyi bi oyuncu değil bence ibakayla lowry gününde olursa toronto haşat eder onlarıBu Toronto da wanwleet yok herhalde ibakayka lawry ye mi kaldık
Nerede güzüküyor bonus bonus hesabı sıfır bendeDomdombet hesabınıza bakın beyler bana 2. ye eklendi ama canlı desteğe kullanıcı adımı verdim 2. bağlandığımdada ilki yatırımlıydı kaybetmiştim şuanki yüklenen yatırımsız
knka portu izledim miami karsısında acayip berbattılar ya zor gibi ben toro alır diyorumToronto maçında da portlanda handikaplı yada direk portland yener denenebilir
bonuslara gir spor bonusları de gomis freebet yazıyor cevrim sartı 1.80 oranNerede güzüküyor bonus bonus hesabı sıfır bende
ara ara kontrol et bonusun gecerlilik süresi 1 günNerede güzüküyor bonus bonus hesabı sıfır bende
Wonn ama oynamadım gittim ilk çeyrek Toronto maçına üst oynadım yattı bı güzel her zaman yaptığım iş akşamda 5 macli kombine yaptım en düşük oran sassari yatırdı onudaToronto- Portland MS 2
Memphis- Minnesota 226.5 üst
Her zaman tutmuyorWonn ama oynamadım gittim ilk çeyrek Toronto maçına üst oynadım yattı bı güzel her zaman yaptığım iş akşamda 5 macli kombine yaptım en düşük oran sassari yatırdı onuda