- 768
- 639
- 93
sistem kuponu hocam sistem 3 4 5 ne gelirse artıkzaten zor kupon.
sistem kuponu hocam sistem 3 4 5 ne gelirse artıkzaten zor kupon.
Yo yo. ben öyle birşey ima etmedim bro, hiç birimiz keriz değiliz, sistem çok çakal. Tahminlerine gelince jokic triple double ı zor görünüyor, double double garanti ama bulls alan savunmasını en iyi yapan ve pas aralarını iyi kapatabilen takımların başında, ama umarım quabruple double yapar😎👍🏻Ben kerizim Hocam ödeme yapmayan siteye para yatırıyorum
3ü gelsin yarın daha güzelini yaparız 😀Yo yo. ben öyle birşey ima etmedim bro, hiç birimiz keriz değiliz, sistem çok çakal. Tahminlerine gelince jokic triple double ı zor görünüyor, double double garanti ama bulls alan savunmasını en iyi yapan ve pas aralarını iyi kapatabilen takımların başında, ama umarım quabruple double yapar😎👍🏻
Jokic kac kisinin kuponunu yedi. Ha bugun iyi ha bugün yapar desekte hep ters köseBu yıl jokic e oynanmaz çok kötü şuan hepsini yakaladım bi vucevic yaktı fox karl antony porzingis a.davis güzel geldi ama vucevic tırt keşke embidd yapıp ful pivot girseydim sabonis le nedense son zamanlarda pivotlar çok öne çıkıyor
Yok bu sezon nanay NBA de yıllardır domine 3 bot vardı embidd jokic doncic ama bu sezon jokic çok kötü embidd de harden varken bi iyi bi kötü oynayacaksanız doncic şaşmaz onlara her maç iyi diye barem Allah katındaJokic kac kisinin kuponunu yedi. Ha bugun iyi ha bugün yapar desekte hep ters köse