- 7,259
- 3,087
- 113
Bol şans bro sende paylaş kuponu buraya bariİki gündür sağlam kaçıyor fena sövcem sabah minesota akşam broklyn dün sabonis dünyalar yitti bu gece koycam çocuğu ama
Bol şans bro sende paylaş kuponu buraya bariİki gündür sağlam kaçıyor fena sövcem sabah minesota akşam broklyn dün sabonis dünyalar yitti bu gece koycam çocuğu ama
Umarim dost benimde 3 lu hep tekten yatiyorİki gündür sağlam kaçıyor fena sövcem sabah minesota akşam broklyn dün sabonis dünyalar yitti bu gece koycam çocuğu ama
Dün çok sağlam yandı 4 tane kupon 2 si broklyn 2 tanesi minesota iki gün önce jokic 30 atar 2.05 embişd 30 atar 2.45 sabonis triple dedim 8 oran 3 k attım geri dönüşü 130k sabah zengin yapacaktım hepinizi ibne faulleri doldurmuş 26 dk oynamış 7 assite kalmışUmarim dost benimde 3 lu hep tekten yatiyor
Oyuncu bahsi almıcam takım daha iyiBunu cikardim ben ama kafana yatani alEkli dosyayı görüntüle 691490
Seni cok iyi anliyom gecen embiid sakatlandi 5li gitti yazik oldu guveni olmaz aynen bende oynamicam dedimde takimlarda kafama yatan mac bir golden ust vardiOyuncu bahsi almıcam takım daha iyi
Ki zaten ben oynamicam arkadaslar icin attim bakalim daha var maclaraSeni cok iyi anliyom gecen embiid sakatlandi 5li gitti yazik oldu guveni olmaz aynen bende oynamicam dedimde takimlarda kafama yatan mac bir golden ust vardi
Şu kupon bu gece beni güldürür gibiSeni cok iyi anliyom gecen embiid sakatlandi 5li gitti yazik oldu guveni olmaz aynen bende oynamicam dedimde takimlarda kafama yatan mac bir golden ust vardi
Phil her zman beni yatiriyor bak yukarida tekten yatan 114.5 ustu vardi 114 atti embiid zaten dedim portland da evinde iyi o maci gozum tutmadiŞu kupon bu gece beni güldürür gibi
Kuponu bir daha yapcam Dallas ta kimse yok bu gece irbing edoncic yarısı yok saç 9-10 fark atar gibiKi zaten ben oynamicam arkadaslar icin attim bakalim daha var maclara
Philadelphia tam kadro gözüküyor farklı yener diye o yüzden düşünüyorumPhil her zman beni yatiriyor bak yukarida tekten yatan 114.5 ustu vardi 114 atti embiid zaten dedim portland da evinde iyi o maci gozum tutmadi
Bende tam onu yazicaktim kim var kim yok yakin saatte bak ozellikle dallasta cok fark edrKuponu bir daha yapcam Dallas ta kimse yok bu gece irbing edoncic yarısı yok saç 9-10 fark atar gibi
Embiid oldu mu takim seviye atliyor zaten kafana yatiyorsa kalsin dost bana hep ters geldi diye dedimPhiladelphia tam kadro gözüküyor farklı yener diye o yüzden düşünüyorum
Bol şans hesapta 200 var sanıyodum sabahtan beri. çekimimi göndermeyip bakiyeyi silmiş bi site kendimi bu ana saklıyodum patladım 😁😁Bunu cikardim ben ama kafana yatani alEkli dosyayı görüntüle 691490