- 576
- 779
- 93
Tatum olmayacak galiba
Oyuncu bahsinden yatmisiz yineBunu dusunduk bakalim
Ekli dosyayı görüntüle 694412
Suggstan yatmis 6 atmis srfsizLakers 230.5 üst
Jaylen Brunson 15 atar
Jaylen suggs 15 atar
Sabonis 15 atar
Alperen 15 atar
3.12 oran
bizide houston yakmış abi was gelmişteOyuncu bahsinden yatmisiz yine
Ayenn wash 120 atmis dogru eslesmede hep iyi atiyor saglik olsunbizide houston yakmış abi was gelmişte
Knicks maçı üst bankoydu uyuyakalmışım poelt 12.5 sayı yada rib alacaktım yanına iyi rib dememişim güzel kuponmuş aslındaSupriz bunu almistim en allttaki o anlamda en guvendigim tabi 5.8 oran riski ona gore almak lazimEkli dosyayı görüntüle 694475
Benimde oydu inan yuksek kasam olsa baya basardim knicks yine az atmis ona ragmen gelmisKnicks maçı üst bankoydu uyuyakalmışım poelt 12.5 sayı yada rib alacaktım yanına iyi rib dememişim güzel kuponmuş aslında
Galiba dün gece nuggets patlatmış milleti bir de Boston genel alt olmuşBenimde oydu inan yuksek kasam olsa baya basardim knicks yine az atmis ona ragmen gelmis
Ben o maca san antonio kazanabilir dedim dun aynen houston brrbat atmisGaliba dün gece nuggets patlatmış milleti bir de Boston genel alt olmuş
Sakatlandı it herif ya delirecem lakerste alt oldu Memphis bankoyken gittik lakerd aldikSuggstan yatmis 6 atmis srfsiz
Yatti kardeşim kupon umarım oynamamışsindirBol sans. Bu oyuncular hangi takımlarda oynuyor
Oyuncu bahsi oyle iste benim veridgim kuponda brown yok diye tatum ust dedik adam batirmisSakatlandı it herif ya delirecem lakerste alt oldu Memphis bankoyken gittik lakerd aldik
Onlar 2. Yari takim olarak sayi atmadi puahhaAlperende ilk ceyrek 12 atti 14le bitirdi yarıyı macida 14le bitirdi ahahaah
Houston 7 yemez dedim normaldir😁 Hep bu Maçkolik yorumcuları yüzünden yok Boston sakat çokmuş yok yorgunlarmis 😅Onlar 2. Yari takim olarak sayi atmadi puahha
Brown yoktu sadece ama porzingis döndü porzingis daha onemli takim icin bence birde cok faydali oyuncusu var bostonun eksikler cok etki etmez bizde brown yok diye tatum cok atar dedik yok atamadi fark acilinca oynatmamista ppatladi tektenHouston 7 yemez dedim normaldir😁 Hep bu Maçkolik yorumcuları yüzünden yok Boston sakat çokmuş yok yorgunlarmis 😅
3 ü gelmiste new yorkta 300 sayi olmus puahha tekten yine gittikBugun alt günü olsun dedik bakalim bunu aldik
En guvendigim mac denver bu sfer yener direkt yener alabilirsiniz herkese bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 695074