- 65,100
- 37,788
- 113
Gelirse atariz ferdi dun gece nerdeydin 100 kisiye para attik puahhabaİnşaallah gelir bende 250 arıyorum masterbetting için kimsede yok sabahı bekleyeceğiz mecbur
Gelirse atariz ferdi dun gece nerdeydin 100 kisiye para attik puahhabaİnşaallah gelir bende 250 arıyorum masterbetting için kimsede yok sabahı bekleyeceğiz mecbur
Özelden haşladin en son puahahahahaGelirse atariz ferdi dun gece nerdeydin 100 kisiye para attik puahhaba
Rolle gelseydin hallederdik neyse kismet degilmisÖzelden haşladin en son puahahahaha
Nasıp değilmiş geceye kadar çok var kuponda hazır buluruz belkiRolle gelseydin hallederdik neyse kismet degilmis
Öyle boylr fark yapardi lamelo ball girdi ulan son 3dk kalıyor gidip caylakllari alıyor son çeyreği satıyor şike değilde ne buAynen oyle yav benimde 3. Per batirdilar dedim gitti sonra bir baktim fark 22 aha dedim geliyor ondan sonra nanay 3lü gitti oyle
Bu da üstten yine patladi chicago san antonio son per 15 atmisPhoenix suns 1.86
Toronto 227.5 üst 1.62
Chicago 232.5 üst 1.63
4.91 bol şans
Deli şike döndu böylesini görmedim gene kaybettikBen pek nba falan anlamam ama bu geceki maçlar gram normal değildi hepsine el atılmış gibiydi çoğu maçta bazı ceyreklerde 35 40 sayı çıktı Tofaş başakşehir maçında bile 42 43 sayı çıkıyor
Ah beeeeLillard geldi diyoruz 33 yapıp çıkıyor gecenki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 697064
Vallaha aynisini dusundum kimsede bisey mi birsktinizDiyecek söz yok yoldular herkesi sabahkiaci üst yapmak için 2 kere uzatmislar 😂
Allah kahretsin bunları ağaVallaha aynisini dusundum kimsede bisey mi birsktiniz