Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA'de beraberlik

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,451
2,212
113
Şuraya bakın. 1x2 alanlar patladı valla. Ne paralar dönüyor.

Canlı da şu an bakabilirsiniz. Hepsi ilk periodu berabere bitirdilerScreenshot_20241222-043743_Chrome.jpg

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
1,097
113

Ekli dosyalar

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,451
2,212
113
Lakerssi de her yere ekledim... chikago bulls geçen gün 3 bin küsüre 9 oranla 28 k almistim, bostonu yine yenebilir. Bu sefer evinde

Screenshot_20241222-050524_Chrome.jpg

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,451
2,212
113
bu şike değil kazandığın için berabere olunca mı şike tebrikler bu arada
Hocam geçen konuda da dedim, mepmhis gsw ye tarihi farklardan attı. 50 sayımı ne. Her perioduna basmiştım. Bu günde aynı.. memphis acayip formda.. beraberlik ile tarafı karıştırma

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
1,097
113
Hocam geçen konuda da dedim, mepmhis gsw ye tarihi farklardan attı. 50 sayımı ne. Her perioduna basmiştım. Bu günde aynı.. memphis acayip formda.. beraberlik ile tarafı karıştırma
Beraberlik kırk yılda bir olur ama taraf bilmekte zor 1.30 ev 4.50 dep örnek ev alır diyon dep alıyor akşam şahit oldum birisi kaybetmesinin imkanı yok diyordu kaybetti

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,451
2,212
113
hiç kontrol etmedim Boston yener demek geçiyor içimden gidip bakayım bir ne durumdalar
Boston geçen yenildi. Dedigim gibi 9 oranla almıştık güzel para. Bugün kaybetsede sorun yok chikago icin ama alırsa sürpriz üstüne sürpriz yapmiş olur.. bu arada. Bak bende alt hissettim. 40 sayi bile çıkmamış

Birde sana tavsiye... Gsw son maçtaki rezilliğini kapatmasi lazim. Bugün 21+alabilir. Minnesota geçen new yorka da 21+ sayi farkla yenildi. O zaman 400 tl ye 8 k yani 20 oranla almistim

Ekli dosyalar

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
1,097
113
Boston geçen yenildi. Dedigim gibi 9 oranla almıştık güzel para. Bugün kaybetsede sorun yok chikago icin ama alırsa sürpriz üstüne sürpriz yapmiş olur.. bu arada. Bak bende alt hissettim. 40 sayi bile çıkmamış

Birde sana tavsiye... Gsw son maçtaki rezilliğini kapatmasi lazim. Bugün 21+alabilir. Minnesota geçen new yorka da 21+ sayi farkla yenildi. O zaman 400 tl ye 8 k yani 20 oranla almistim
senin site neresi golden state 3 fark 3 oran nedir