- 3,451
- 2,212
- 113
Simdi bende ko usunu açtım 10.0000 oran hatta daha fazlaŞuraya bakın. 1x2 alanlar patladı valla. Ne paralar dönüyor.
Canlı da şu an bakabilirsiniz. Hepsi ilk periodu berabere bitirdilerEkli dosyayı görüntüle 685214
Bana yaradı. Per kazanır bilmek daha zor üst varken per kazanır mantıksız geliyorŞuraya bakın. 1x2 alanlar patladı valla. Ne paralar dönüyor.
Canlı da şu an bakabilirsiniz. Hepsi ilk periodu berabere bitirdilerEkli dosyayı görüntüle 685214
Golden state berabere bitmeden sayılmazSimdi bende ko usunu açtım 10.0000 oran hatta daha fazla
TebriklerBana yaradı. Per kazanır bilmek daha zor üst varken per kazanır mantıksız geliyor
Hocam geçen konuda da dedim, mepmhis gsw ye tarihi farklardan attı. 50 sayımı ne. Her perioduna basmiştım. Bu günde aynı.. memphis acayip formda.. beraberlik ile tarafı karıştırmabu şike değil kazandığın için berabere olunca mı şike tebrikler bu arada
güzel yakalamışsın Memphisden ama bana öyle absürt oranlar abest geliyorLakerssi de her yere ekledim... chikago bulls geçen gün 3 bin küsüre 9 oranla 28 k almistim, bostonu yine yenebilir. Bu sefer evinde
Beraberlik kırk yılda bir olur ama taraf bilmekte zor 1.30 ev 4.50 dep örnek ev alır diyon dep alıyor akşam şahit oldum birisi kaybetmesinin imkanı yok diyordu kaybettiHocam geçen konuda da dedim, mepmhis gsw ye tarihi farklardan attı. 50 sayımı ne. Her perioduna basmiştım. Bu günde aynı.. memphis acayip formda.. beraberlik ile tarafı karıştırma
hiç kontrol etmedim Boston yener demek geçiyor içimden gidip bakayım bir ne durumdalarŞunlar chikago ya bakar 🙏
dost umarım gelir güzel maçlarŞunlar chikago ya bakar 🙏
Boston geçen yenildi. Dedigim gibi 9 oranla almıştık güzel para. Bugün kaybetsede sorun yok chikago icin ama alırsa sürpriz üstüne sürpriz yapmiş olur.. bu arada. Bak bende alt hissettim. 40 sayi bile çıkmamışhiç kontrol etmedim Boston yener demek geçiyor içimden gidip bakayım bir ne durumdalar
dost ne yapmışsın sen burda böyleBende atayım o zaman tekli 14
Ayrıca Miami alicaktim i.y yerine Brooklyn seçtik ya hata ettik
senin site neresi golden state 3 fark 3 oran nedirBoston geçen yenildi. Dedigim gibi 9 oranla almıştık güzel para. Bugün kaybetsede sorun yok chikago icin ama alırsa sürpriz üstüne sürpriz yapmiş olur.. bu arada. Bak bende alt hissettim. 40 sayi bile çıkmamış
Birde sana tavsiye... Gsw son maçtaki rezilliğini kapatmasi lazim. Bugün 21+alabilir. Minnesota geçen new yorka da 21+ sayi farkla yenildi. O zaman 400 tl ye 8 k yani 20 oranla almistim
Betcoların hepsinde var o tercih ve betcoda hepsi aynı oran nerdeyse.senin site neresi golden state 3 fark 3 oran nedir
3 farkla önde 1.85 ne alakası varBetcoların hepsinde var o tercih ve betcoda hepsi aynı oran nerdeyse.